Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A második csókot is el lehet rontani?
Figyelt kérdés
Életemben egyszer csókolóztam, és holnap valószínűleg fogok, csak egy másik sráccal, aki idősebb és tapasztaltabb. Az első csókom teljesen ösztönös volt, szerintem határozott voltam, de nem tudom. A másodiknál lehet majd érezni azért hogy kezdő vagyok, vagy menni fog? Tapasztalatok? 16/L2014. ápr. 22. 18:08
3/5 anonim 

válasza:

Majd írjad meg mi volt :) Nyugi, jó leszel
4/5 anonim 

válasza:

Nem értem mit lehet elrontani, ha még soha nem csókolóztál az első 3 másodpercben béna leszel, de utána szerintem megy.
5/5 anonim 

válasza:

Én az első hármat is elrontottam :D hát én ilyen szerencsétlen vagyok :) De ismerek egy srácot, aki nem egy lányon túl van már, és még most sem tud smárolni.. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!