Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi történt a mai fiatalsággal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a mai fiatalsággal? 1 egyetemista srác egyszerű kérdése.

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, debreceni egyetemista srác vagyok, külsőmmel nincsen gond, sportolok rendszeresen, tipikus rossz és a jófiú közötti viselkedésem van, szeretek elegánsan öltözni, de néha szeretek sportosan is, szóval nem vagyok egy unalmas alkat, s viselkedésre sem... A kérdésem? a következő, főleg lányoktól kérdezném, de korombeli srácok véleményét is meghallgatnám. Az elmúlt 2 hónapban nagyon sok lánnyal randiztam, volt aki elnyerte tetszésem, és volt, aki nem. Viszont nem tudok rájönni, hogy mi történt a mai lányokkal, mert azt megértem, hogy a 19 év alattiak másképp viszonyulnak mindenhez, mint a korombeliek, de már azt kezdem tapasztalni, hogy a korombeli lányok már szinte annyira anyagias viselkedést részesítik előnyben... Jól élek nem tagadom, de teszek is ezért... és annyira kiábrándító, hogy a legaranyosabb lányról azt gondolná az ember, hogy végre 1 lány, aki azért szeret, aki vagy, és rá kell döbbenned, hogy egy bxxxx rxxxnc... egyszerűen hányingerem van már a randiktól, és már barátnőt sem szeretnék, mert nem tudom, nem vagyok képes eldönteni, hogy engem szeretne, vagy az anyagias oldalam... ha nem tiszta a kérdésem, kérdezzetek,
2014. ápr. 21. 19:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha azt akarják, hogy első randin kinyalják a sejhajukat, akkor szerintem nyugodtan mondd le.
2014. ápr. 21. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdező egyetértek, ezért nem csajozok meg randizok én se, mert esélytelen. Nincs menő verdám, nem vagyok kőgazdag, esélyem sincs. Én járok jobban, ha inkább olyan dologra fordítom a pénzem és az időm amit én szeretek csinálni, a nőket meg hagyom a francba, feleannyit nem érnek amennyit kínlódni kell velük.
2014. ápr. 21. 20:25
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem kinyalni kellene, hanem csak odafigyelni, és meghallgatni őket, szerintem ez mindennek az alapja, aztán jöhet a többi, ahogy az első oldalon is írta a kommentelő, mindenki úgy választ párt, hogy a legjobb legyen, de nem azt kell nézni főképp, hogy milyen macsó, meg vagány, mert garantálom, hogy az első bulin más lány bugyijában fog kikötni... és itt jön képbe a kompromisszum, adni- kapni, kapni és adni... de ez valamiért felborult ez a gesztus...a mai világban férfi és nő egyenlő partner, akkor viselkedjenek is úgy, de fa** tudja, ez most nem működik, szóval marad akkor a nagy szingliség? a másik nem panaszkodik, az ellenkező meg, azaz én, amit leírtam.. igazából már nem tudom, lehet keresek egy jó pszichológust ... :D
2014. ápr. 21. 21:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Huhhhh kicsit elszomorodtam az alapján, amit írtál :/ tényleg ilyenek lennének a csajok? :O ne mááááár -.-" jó mondjuk nekem is meg vannak a rossz tapasztalataim a pasik terén, mert engem meg eddig pl mindig megcsaltak -.-" de túlléptem rajta, mert nem általánosíthatok, valószínűleg mindig sikerült beleválasztanom -.-" de ez azért nem veszi el a hitemet :) hidd el, h rengeteg olyan nő van, akinél ez az anyagi dolog nagyon a sor végén kullog...;)magamon kívül is rengeteg ilyenről tudok :) randizni jó...sose add fel a keresést :) és én pl személy szerint úgy vagyok vele, hogy az első pár randit szeretem olyan irányba terelni, ahol pl fizetni se kell v csak nagyon keveset (pl egy fagyit és ha az első randi v még nagyon az eleje akkor nem is várom el egyáltalán h kifizessék helyettem, meg amúgy se...persze szép gesztus, de nem követelmény -.-" attól még lehet számomra tökéletes az illető :) na szóval jobban szeretem eleinte pl a kellemes sétákat, esetleg sportolást...ha van közös hobbi...ilyesmi...ahol inkább megismerjük egymást :) sosem érdekelt a pénz és nem voltak nagy elvárásaim...de most már kezdem érteni, h miért ilyen félénkek a "normálisabb" pasik....ez durva :/ egyébként annyit tudok tanácsolni, h vagy egyáltalán ne mutasd az anyagi helyzeted v mutasd szegényebbnek magad (ha ez tényleg ekkora probléma a te esetedben) Nincs veled baj, csak egy kicsit elkeseredtél a sok rossz tapasztalat miatt....:/ előfordul az ilyen ;) ne aggódj majd jönni fog az, aki neked lett teremtve :P :D ja és még valami...ne éld bele magad a dolgokba, csak hagyd, h történjenek a dolgok és figyelj az apró árulkodó jelekre ;)(habár bagoly mondja, mert én is ilyen hirtelen vagyok...nagyon bele tudom magam élni én is...de erről le kéne szokni :/ ) minden jót és sok sikert :) ja és ne add fel!!! tök jó dolog randizni....nehogy már elvegye pár hülye csaj a kedvedet ;)23/L
2014. ápr. 27. 18:01
 15/15 anonim ***** válasza:
hm.
2014. máj. 18. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!