Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintettek hogy csaljam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek hogy csaljam el randira az egyik iskolatársamat?

Figyelt kérdés
2b vagyok és egy Viki nevű lánnyal van dolgom. ő az osztály legszebb lánya, és sokan buknak rá. hogy csaljam el randira? hiszen már vele járok.csak úgy érzem hogy kihasznál!LÉCI SEGÍTSETEK!

2014. ápr. 17. 20:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
én még nem ihatok kolát! de a gyerek pesgő megfelel!de ez nem ilyen egyszerű,meg én félénkebb vagyok ennél!
2014. ápr. 17. 20:43
 12/16 anonim ***** válasza:
kamu kerdes! :D
2014. ápr. 17. 20:49
 13/16 A kérdező kommentje:
nem kamu mert komolyan szeretem,és nagyon akarok ezzel kezdeni valamit!
2014. ápr. 17. 20:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Figyu tökmag! Higgadj le! Akár kamu, akár nem! Fogalmad sincs mit jelent, az hogy "járás". Nem annyiból, áll, hogy rajzolgattok egymásnak szívecskéket. Meg gyümölcslét isztok! Mit akarsz te 9 évesen? Ráérsz még a csajozással tökmag! Amúgy sincs fogalmad róla mi az!Kihasznál? Tudod mit jelent az?
2014. ápr. 18. 19:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Mutasd meg neki a farkad. Meg ő is neked a nunijat
2014. ápr. 20. 14:13
 16/16 anonim válasza:

Az előző kommentet komolyan ne vedd.

És inkább kilenc évesen kezd a randizást mint, hogy 10 év múlva siránkozz amiért sose volt csajod, mert ilyen kérdések is vannak ezen az oldalon.

2014. ápr. 20. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!