Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem válaszol az üzenetei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem válaszol az üzeneteimre?

Figyelt kérdés
Akivel randizok, alig válaszol az üzeneteimre. Reggel beböfög néhány sort. Aztán délután. Most láttam, hogy délben megnézte az üzenetemet, és fél órával később töltött fel magáról képeket. Este talizunk. :/
2014. ápr. 17. 13:22
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:

Sült bolondok vagytok komolyan. Fel se merül bennetek, hogy van olyan akinek nem szokása minden órában felhivogatni egy nőcskét, ha még csak randizás szintjén állnak?

Legalább a tudtára adnád, hogy örülnél, ha többet írna, vagy felhívna néha, de nem, legyen a pasi gondolatolvasó és találja ki.

Ehelyett itt rinyálsz és elmegy a kedved mindentől, mikor ki tudja, lehet tök jól összeillenétek, és egy ilyen miatt esélyt sem adsz az egésznek.

2014. ápr. 17. 14:00
 22/60 anonim ***** válasza:

Este találkoztok, akkor mégis miért kellene irkálnotok? Úgyis beszéltek majd.

Női logika:D

2014. ápr. 17. 14:02
 23/60 A kérdező kommentje:
nő vagyok, és én honnan találjam ki, ti férfiak mit akartok?????? :D
2014. ápr. 17. 14:17
 24/60 A kérdező kommentje:
20-as, már mindenfélére gondoltam, arra is...
2014. ápr. 17. 14:19
 25/60 anonim ***** válasza:

Én is pasi vagyok :) Ezért mondom, hogy neked mások az

igényeid, mint neki. És ha nincs közös nevező, akkor

ennyi volt. Azért a pasinak is illik odafigyelni a nők

igényeire :)

34F

2014. ápr. 17. 14:20
 26/60 anonim ***** válasza:

"randink utáni este küldtem neki egy sms-t, és nem válaszolt rá. sokadik napra fb-n írt akkor is"

"régen találkoztunk egyszer, utána eltűnt, és most újra felbukkant nemrég"

Ezek miatt gondoltam, egy olyan pasi, akit érdekel egy

nő, nem így viselkedik.

2014. ápr. 17. 14:21
 27/60 A kérdező kommentje:
én igénylem a napi kommunikációt, pl. este. mondjuk lefekvés előtt. napközben is. nem óránként, de néha igen.
2014. ápr. 17. 14:22
 28/60 anonim ***** válasza:

És mivel foglalkozol? Mármint munka közben mennyi a szabadidőd? És neki?

Mert mondjuk az is lehet, hogy aki darukezelő, az nem

ér rá chatelni/telefonálgatni, amikor 50 tonnával ját-

szik mások feje felett :)

2014. ápr. 17. 14:27
 29/60 A kérdező kommentje:
nekem irodai, de nem ülök egész nap a gép előtt. ő többször is felmegy napközben csetre, szoktam látni. mikor elolvassa az üzenetemet, órákkal később válaszol, vagy nem válaszol, vagy csak másnap reggel. munka után teljesen eltűnik, és este is.
2014. ápr. 17. 14:30
 30/60 anonim ***** válasza:
Akkor tudtára adod, hogy mik az igényeid. Ha nem változtat, akkor megértelek. De ez így nagyon egyoldalú.
2014. ápr. 17. 14:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!