Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek az nagyon gáz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az nagyon gáz, ha egy lány "kitárulkozik"?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon tetszik egy fiú (szerintem szerelmes vagyok), haverkodunk, beszélgetünk meg minden, de nem tudom, hogy hogyan tekint rám. Most végzős, és arra gondoltam, hogyha évvégéig nem lesz semmi, akkor elmondok neki mindent, mert nagyon szenvedek, csak az a baj, hogy én abszolút nem vagyok az a fajta lány, aki rámászna egy srácra. Mindig is visszataszítónak tartottam, de ha úgysem találkozunk többet akkor megtehetem? Nagyon le fogom égetni magam? 17 L
2009. dec. 21. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nyugodtan mond el neki mit érzel...Nem veszítesz semmit.Egyébként észre lehet venni ,h tetszel-e neki vagy sem azt nemhiszem ,hogy nemlátod rajta...Lehet ,hogy nem mer kezdeményezni nemtudom.
2009. dec. 21. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
jah 18f
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha szép finoman fogalmazva adod neki elő a helyzetet, akkor aranyosnak fog tartani :P

( És hasonlót tervezek, csak én fiú vagyok és egy szerény lánynak kéne elmondanom, hogy mit érzek iránta, csak félek hogy letámadásnak fogja venni, szóval én is egy finom megoldáson dolgozom)

4/10 anonim válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem gáz! Jobb elöbb tisztázni a sráccal minthogy belészeress,és utána fájjon a csalódás! Szerintem beszélj vele erről! De mióta ismeritek egymást? Mert ha például egy hete akkormég nem érdemes.Lehet a srác megijed tőled!
2009. dec. 21. 22:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Kb másfél éve ismerjük egymást. Ez abból áll, hogy köszönünk egymásnak, meg néha beszélgetünk. És nem tudom, hogy tetszem-e neki, mert mindenkivel ennyire kedves :) Vannak olyan dolgai, amikbe bele tudnám magyarázni, hogy biztosan azért volt, de inkább próbálom a lehető legkevésbé beleélni magamat, hogy ne legyen nagy a csalódás, de szerintem már mindegy :)
2009. dec. 21. 22:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Csináld! Bátraké a szerencse!

Szerintem próbáld meg. Abból amit írtál nekem az jött le hogy csak nyerhetsz. Eddig sem álltatok túl közeli kapcsolatban és ha nem lépsz elmegy és lehet h többet nem is látod. Ha megpróbálod vagy összejön a dolog és minden hepi vagy nem. De az mindegy hiszen elmegy szal max akkor égsz egy kicsit mikor elmondod és kiderül h nem úgy néz rád ahogy szeretnéd. Írtad hogy mindig mindenkihez kedves, akkor nem hiszem h pont téged rázna le durván. Rajta! Startolj rá!

2009. dec. 21. 22:25
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget:)

Nekem csak az bajom az egésszel, hogyha szeretne tőlem valamit, akkor már lépett volna az ügy érdekében, mert én nem vagyok vele elutasító. De nem lépett :(

2009. dec. 22. 06:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Ugyanezen gondolkodom én is. :/

De a srác az évfolyamtársam és tuti nem tenném meg, jövőre meg mind2en másik suliba járunk majd, szal... felesleges. :/

2009. dec. 22. 12:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Holnap elmondasz neki mindent! Nem veszítesz semmit! Valahogy hívd fel, vagy találkozzatok. Ja és már estére írd az eredményt ide:D sok sikert!
2009. dec. 28. 21:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Nembírtam aludni, szóval ide is betévedtem. :D Beszélj vele egy talit és ott mond el neki, hogy mit érzel iránta. Remélem neked lesz bátorságod hozzá, mert nekem nincs, pedig fiú vagyok. És sok sikert.
2009. dec. 29. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!