Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel másfél hónapja találkoztam(ismerősöm haverja).Tel.számom és az msn címem is elkérte.A találkozás után 2 napra írt egy üzenetet myvipre hogy bejövök neki és találkozni akarna velem.De sajna csak hetente 1-2 -szer msn-en beszélünk és még nem tudtunk találkozni!És most 2 hete nem is beszéltünk egymással se egy sms se semmi! Szerintetek akar még vmit ??? Vagy most akkor mi is van???
2009. dec. 21. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem várd meg amíg jelentkezik, mert akkor biztosan akar valamit :) ha nem akkor meg nem
2009. dec. 21. 21:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, mindenképp várd meg a jelentkezését. Aztán kiderül...

Lehet csak játszik most, hogy ne nyomuljon úgy, mint a gőzhenger, ugyanakkor nekem nem nagyon tetszene, ha ennyi időre eltűnne a pasi, kissé bizonytalan lennék emiatt.

De most olvasd el újra az első mondatom. Az lesz a tuti. :D

2009. dec. 22. 02:04
 3/3 anonim ***** válasza:
hamár ő nem keres és nem írogat akkor lehet megunta vagy h ugy se akarsz vele talizni eg ienek d semmi képpen se te kresd őt
2009. dec. 24. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!