Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lusta, tróger csávóként lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lusta, tróger csávóként lehet menő csajom?

Figyelt kérdés

Elég kényelmes alak vagyok, mindenhova autóval megyek meg állandóan lustulok meg nyaralok, bulizok stb.. Dolgozni alig szoktam meg ott se mozgok semmit :D

Am normális, okos, kedves, vicces srác vagyok csak tök lusta vagyok meg kb mindent leszarok és nagyon lazán veszem az egész életet.

Lehet -e így kis kedves, okos és aranyos bnőm?

2014. ápr. 14. 22:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
van böven esélyed :)
2014. ápr. 15. 18:01
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem ilyen egyszerű. Te is lesarkítottad a jellemeket, ahogy mindenki más. Attól mert valaki kedves okos és aranyos, még lehet olyan is mint te, hogy kevésbé mozog és hasonlóan laza, de lehet, hogy nagyon szeret utazni, felfedezni a világot, élni. Ezesetben nem lesz nagy jövője a kapcsolatnak. Én biztos bediliznék, ha mindig csak otthon kéne ülnöm, mert a párom nem hajlandó sehova se menni. Egyedül meg semmi sem ugyanolyan, meg különben is, ha már együtt vagyunk együtt is kell tervezni. Egy bizonyos fokig jó a lazaság, de ha konkrétan mindenre tojsz, az már nem vonzó. Megkérdezném egyébként, ha alig dolgozol, miből van pénzed nyaralni, meg bulizni?
2014. ápr. 19. 10:45
 13/21 anonim ***** válasza:

Ha van lé akkor nincs gond

sokakat leginkább csak az érdekel

2014. ápr. 19. 17:50
 14/21 anonim válasza:
Szerintem kezdj el dolgozni, ne csak lustulj,mert a csajok a pénzes srácokra buknak általában.
2014. ápr. 19. 19:01
 15/21 A kérdező kommentje:

Azért dolgozgatok, csak olyan kényelmesen meg keveset.. viszont azt sok pénzért :)

Egyébként nincs nagyon sok pénzem , csak olyan átlagos mennyiség.. nemtudom szerintetek mennyi az amennyi a csajoknak kell?

2014. ápr. 19. 22:58
 16/21 anonim ***** válasza:

Pár ruha azért beleférjen, az ékszer már elitebb kategória.

És mivel foglalkozol, hogy megtudsz élni ennyi lustaságból...? :DDD :)))

2014. jún. 2. 23:18
 17/21 A kérdező kommentje:

Annyi bőven belefér, csak spórolós vagyok :)

Azért pár ruhánál többet költök, meg ha veszek akkor jó minőségűt, pl inget 20e-ért, cipőt 20-40e között, stb..

Meg bulizni is szoktam és akkor is elmegy 1 hétvégén mondjuk 20-30e könnyen vagy hétvégén szoktam pihenni menni wellnessbe v külföldre elég sűrűn.

Hétközbe meg dolgozgatok vmennyit, de azért sokat kérek, szóval mindig van mit költeni, legalábbis eddig volt :D

Van olyan is amikor nincs, de akkor meghúzom magam, pár hónap és általában újra találok vmi kényelmes munkahelyet.

2014. jún. 3. 23:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be ha valaki ennyire lusta, sőt ez már szánalmas. (nm akarok mgbántani senkit csak őszint vagyok)
2014. júl. 15. 20:29
 19/21 anonim ***** válasza:
Csak az ilyeneket szeretik
2014. júl. 15. 20:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Hsz.eid alapján nem lusta vagy henem egy hulladék. Bocsi
2014. okt. 7. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!