Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el valahova?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el valahova?

Figyelt kérdés

Naszóval az a szitu, hogy van egy nagyon szép csaj, jóba vagyok vele meg minden, de én többet érzek iránta. Most, hogy szünet lesz nem fogunk találkozni, szóval, hogyan hívjam el valahová? Nem egy helyen lakunk, de viszonylag elég közel. Félek attól, hogy visszautasítana, és hogy kerülne ezek után. Mit javasoltok? Hová és hogyan hívjam el?

A válaszokat előre is köszönöm!

2009. dec. 20. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogy hivd el??Pofon egyszerű ha tudod hogy te is bejössz neki!Esetleg moziba vagy most karácsony fele sok hely van ahol vannak ilyen rendezvények!fel hivod vagy személyesen meg kérdezed hogy lenne kedved eljönni.....és szerintem erre nehéz nemet mondani egy édes fiunak!Sok sikert
2009. dec. 20. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem mondok ötletet már bocs, mert szerintem ebből az lesz amitől félsz. Nevezheted megérzésnek + Platina szabály (Tesó kódex). Én nem javaslom.
2009. dec. 20. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem msn-en kérdezd meg hogy nem-e lenne kedve elmenni veled valahová.Gondolom egy suliba jártok,akkor akár holnap is megkérdezheted tőle egyik szünetben.Nem kell túl aggódni ezt.Légy természetes:)

Egyébként hány évesek vagytok?

4/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jóban vagytok akkor egyszerű a dolgod. Csak simán megkérdezed hogy nincs-e kedve elmenni veled valahova. Ez nem feltétlen jelenthet randit, csak egy sima találkozás, ahol beszélgettek. Mehettek csak szimplán sétálni, vagy megnézni a karácsonyi vásárt, vagy bárhova. Sok sikert
 5/10 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam hogy ráírok msn-en. Aztán szia! járjunk. megvárom a hatást és ha elutasító, akkor pedig a parkba XD
2009. dec. 20. 21:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó kegyetlen vagy :D És köszi a válaszokat. Majd holnap meglátom mire leszek képes.
2009. dec. 20. 22:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Légyszi áruld már el,hogy hova valósi vagy,mert nekem is van egy barátom,aki ebben a "helyzetben" van,és nekem nagyon tetszik,csak ő még nem tudja.Nem szeretném ha elhappolnák előlem:(
2009. dec. 20. 22:30
 8/10 A kérdező kommentje:

Heves megye. Tovább nem pontosítok.

18 éves vagyok. Ha te is heves megyei vagy egy keresztnév kezdőbetűt írhatsz.

2009. dec. 20. 22:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

hát..szerintem ne msn-en kérdezd meg tőle az olyan..hát...semmilyen...inkább hívd fel vagy küldj neki egy smst:) vagy kérdezd meg tőle személyesen..arra úgyse tud nemet mondani :) suliba is megkérdezheted tőle ha egy suliba jártok. ne parázz rá..csak simán vesd fel hogy:nem lenne kedved megnézni a karácsonyi vásárt, vagy nem akarsz beülni velem egy forrócsokira? stb. stb.

:)

sok sikert!:*:)

2009. dec. 20. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:

22:30as vagyok

Hú most megnyugodtam.Nem heves megyei vagyok:)

Jó szórakozást nektek!:)

2009. dec. 21. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!