Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el randira ha neki sose jó? (lány (16) -fiút (18) )
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel már nagyon régóta beszélek de csak facebookon..Olyankor nagyon jól vagyunk,mindketten élvezzük a beszélgetést.. De pl:most is felvetettem,hogy találkozzunk majd nyáron és közölte,hogy Ő egész nyáron úton lesz.. nyaralás,diákprogram..szóval nem,hogy itthon de Magyarországon se lesz..1-2 napot lesz itthon csak..előtte meg ugye érettségizik..
Mit csináljak?
Hogy mondjam még el neki,hogy látni szeretném?
2014. ápr. 11. 22:48
1/11 anonim válasza:
Hidd el, ha Ő látni szeretne téged, akkor valahogy megoldaná.
2/11 anonim válasza:
Sehogy, ha látni akar, majd lép.
3/11 anonim válasza:
Ha mindig kifogásól a találkozást illetően akkor valami attól tartok nincs rendben..
4/11 legly válasza:
szerintem ne akard ezt, az 1. hsz-nek igaza van, ha akarna akkor rád szakítana időt..
Üdvözlettel
Legly
5/11 anonim válasza:
Szerintem felejtős, az is lehet hogy kamuzik és csak megjátsza magát a facen mint mindenki más ott kemény legény, és mikor lépnél kitalálja hogy elmegy valahova és nem ér rád ha tökös lenne akkor lépne és vagy magával vinne téged is ahova megy és megismerhetnétek jobban egymást.
6/11 A kérdező kommentje:
akkor hagyom a francba :/
2014. ápr. 11. 22:51
7/11 A kérdező kommentje:
igen én is mondtam,hogy vihetne magával..mire ő lazán megmondta,hogy az nem tenne neki jót :S
2014. ápr. 11. 22:52
8/11 Cannes di Snow válasza:
Túl sokat nyomultál és megpróbál lerázni
9/11 A kérdező kommentje:
1 hónapba ha 1-szer ha én írok rá..az tuti nem lehet az ok
2014. ápr. 11. 22:55
10/11 anonim válasza:
Kamuzott, és nem akar lebukni.
Felejtsd el, és keress mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!