Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha úgy hozná a sors hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy hozná a sors hogy összejövök egy lánnyal kedden v szerdán, illő ajándékot venni karácsonyraa ugye?

Figyelt kérdés
régóta ismerem, barátság is megvan, lehet hogy ő feléröl is több annál...de nemtudom ha esetleg összejönnék vele szerdán... hát gondolkoznék h vegyek e vagy elég nagy ajándékok vagyunk egymásnak :P
2009. dec. 20. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Valami apróságot lehetne.De ne nagy dolgot.
2009. dec. 20. 14:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
egy kis aproság vegyél neki ha csak külön nem kérte azt hogy ne vegyél neki semmit
2009. dec. 20. 16:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
valami kis apróságot nyugodtan vehetsz neki,biztos,hogy örülni fog :) de ha tényleg úgy néz ki a dolog,hogy összejöttök vagy hogy ő is többet érez irántad,akkor a legeslegfontosabb,hogy legyél ott neki és menjetek el valahova :):) majd írd meg,hogy mi lett :D:D
2009. dec. 20. 16:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
egy jelképes dolgot, amiről te juthatsz az eszébe amikor csak rá néz.
2009. dec. 20. 16:44
 5/9 A kérdező kommentje:
ksözi a válaszokat :), ha elnem felejtem írok :D
2009. dec. 20. 16:50
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
ne gyere vele össze csak karácsony után és akkor nem kell venned neki semmit xD
2009. dec. 22. 18:10
 7/9 anonim ***** válasza:
sztem, véleményem szerint nem fontos h vásárolj neki, egy napi járás után.. elég ha együtt vagytok, vagy max egy csoki vagy beültök vhova meginni egy üdítőt..
2009. dec. 22. 19:17
 8/9 A kérdező kommentje:
fennebb vki írta, hogy írjam meg milett, ajándékot eltettem egy másik lánynak akinek többet jelentek majd egyszer barátságnál mert ezt az egészet besz*ptam szépen
2009. dec. 24. 08:09
 9/9 A kérdező kommentje:
de tényleg "szépen" szóval nem nagy viharral. bár ez hogylenne szép... fiu létemre megsirattam nemláttam a könyneim már ezer éve de most áh... nemfolytatom tovább mert ájuláskerülget...
2009. dec. 24. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!