Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinálta ezt?
Beszéltük már egy ideje egy lánnyal, hogy régen találkoztunk, össze kéne futnunk. Érdeklődtem is az egyik napja felől, hogy szabad-e és pozitív visszajelzést kaptam. Aztán előtte lévő nap akartam pontosítani a talákozás időpontját, de nem írt vissza, pedig volt fent fb-on és aznap a telefont sem vette fel.
Nem is mindenképp akartam rányomulni, ha csak haverként is találkoztunk volna, jó lett volna.
Van rá esély, hogy direkt került?
Ez tegnap volt, azóta nem. Én keressem, vagy várjam meg, amíg ő nem érdeklődik?
Ha valaki beelőzött sem érzem jogosnak, hogy kerüljön. Akkor csak haverok maradunk, nem para, ha neki más az ízlése.
Ha szimplán nem akarna találkozni, akkor szerintem nem is mondaná. De mondta. Oké, nem ő vetette fel, de örült neki.
Ha barátja van, esélyes, hogy így viselkedne... de akkor is inkább mondja, hogy mi a szitu, ha érzi, hogy nyomulni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!