Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egész egyszerűen nem tudom lenyelni és össze vagyok roppanva, hogy 28 évesen is szűz vagyok és egyedülálló, és az összes átlagos lányt (nekem szépek, de nem az a szép nő típus) legalább 5 másik srác is akarja mindig rajtam kívül?
Most szívesen elmondanám, h mit csinálj, de akkor nagyon nem tűnnék fel jó színben itt, de sztem egy jó kis fizetős csajszi megoldja a problémát. Hoppá, mégis elmondtam. :D
De frankón, sztem a hozzád hasonlókkal az a baj, h nagyon erőlködnek már, én is közelítek felétek, 4 év lemaradásom még van, de leszarom, h nincs csajom, s sztem nem is lesz. Tök jól ellevelezgetek párral, mindig jól érzem magam, s nekem ennyi is elég, bele kell törődnöm, h sz** a helyzetem, mert, ha nem fogadom el, akkor megzakkanok, s az nem frankó. Ha meg elfogadom, s mégis lesz vki, akkor meg szuper happy leszek. :)
Ne akarj annyira csajszit, akkor lesz vkid sztem. :)
Nagyon nehéz igazi társat találni. Ez a szomorú igazság. Én ugyan már megtaláltam, viszont 5 évembe került. Ami valljuk be, nem annyira megszokott. A legtöbb lány az én koromban már el volt jegyezve vagy évek óta komoly kapcsolata volt...amikor én még ott voltam egyedül 23 évesen... aztán nem sokkal az után, hogy betöltöttem a 24et megismertem az igazit. Előtte sokat szenvedtem, és rengeteget csalódtam a férfiakban. Megaláztak, kihasználtak, megbántottak...volt aki meg is ütött.
Ez sem könnyebb ám, mint az ha egyáltalán nem is jött volna össze semmi...azt is tudom milyen egyedül lenni, hisz amikor a körülöttem lévők már pasiztak 15-18 éves korom között, nekem nem volt senkim. Pedig akkor is vágytam szerelemre.
Én annyit tudok neked írni, hogy ne add fel. Fiatal vagy még. Simán találhatsz még párt magadnak akit szerethetsz és ő is szeret téged. Csak nem szabad feladni.
Még az jutott eszembe, hogy esetleg más helyeken ismerkedj. Ahhoz képest ahol eddig ismerkedtél. Pl próbáld meg az internetes társkeresőt, ha eddig nem éltél vele. Amúgy én is egy ilyenen ismertem meg a férjemet 4 évvel ezelőtt. Pedig sose hittem hogy engem bárki képes lesz szeretni...nem vagyok egy szépség, sőt, még vékony sem. És mégis olyan férjem lett akit helyesnek tartok és vonzónak. Szóval abszolút nem lehetetlen társat találni.
Ne add fel!!
N/28
Ezt a helyzetet nem könnyű tudomásulvenni, de muszáj lesz.
Teljesértékű, boldog életet csak az előnyös külsejű emberek élhetnek, vagyis csak egy jóképű férfi lehet boldog, mert a nők, pláne a fiatalok csak a külső (elsősorban arc, másodsorban testalkat) alapján döntenek, főleg a rövidebb távú kapcsolatokban. 25 felett megváltozik a preferenciájuk, és elkezdik a hátteret nézni (ebbe a pénz is belejátszik, de a nyugodt életvitel, hűség, munkakedv, absztinens élet stb.) a gyerekvállalás miatt. Ugyanakkor az is tény, hogy mivel a férfiaknak csak 20%-ához vonzódnak, a maradék 80%-ból mindig találnak Nálad pénzesebbet, ha nem tartozol jövedelmileg sem a felső kategóriába.
Ha tényleg csak egy lányt keresel, szerintem utazz el 2 hétre Erdélybe, az ottaniak még férfiként becsülik azt is, aki nem jóképű, ha más tulajdonságai rendben vannak. Itthon csak önbizalomnövelésre használnak, vagy más módon kihasználnak, mielőtt visszautasítanának.
Én viszont tartok attól, hogy hiába kapsz egy nőt, pár év után elő fognak törni a fiatalkori hiányaid, és nem fogsz tudni hűséges lenni, mivel az előnytelen külsőd miatt nem tudtad kiélni Magad.
Szia.
Végül sikerült egy kedves lányt találálnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!