Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kettesben buliba. Randi vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kettesben buliba. Randi vagy nem?

Figyelt kérdés
Ha egy srác elhív valahová úgy, hogy csak ketten mennénk, de nem úgy kérdezi, hogy randizunk-e, inkább haverilag, hogy elmennék-e vele ide meg ide, az akar valamit, vagy nem? L/15
2009. dec. 19. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ha nem homi, akkor bizi, hogy akar valamit:)
2009. dec. 19. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
igen sztem is akar valamit..
2009. dec. 19. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj el, és utólag megtudod, hogy haverilag hívott-e
2009. dec. 19. 18:58
 4/6 anonim ***** válasza:
VEDD MÁR LAZÁN ,NE PARÁZ MAJD KIDERÜL HOGY AKAR -E TÖLED VALAMIT.DE NEM ÁRT AZ ÓVATÓSÁG !!KERÜLJÉTEK A SÖTÉT UTCÁKAT!!
2009. dec. 19. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:

á de mér kell rögtön "valamiket" feltételezni ha egy srác egy lánnyal többet beszélget vagy elhivja valahová. basszus annyira utáltam, ha jóba voltam véletlen egy lánnyal, nem sürün fordult elő, de megesett hogy többet beszélgettem vele, és mindenki rögtön (még itthon szülők is ha fülükbe jutott) azzal csesztettek hogy biztos tetszik. tetszett a hóhérnak, csak jófej volt és értelmesebb mint némelyik fiu... de nemakartam én tőle semmit...

jo általános meg trendi manapság hogy elhiv akk akar is valamit, de sztem ne ezen agyalj, mész és vagy lesz valami vagynem, egyik esetben se fog összedőlni a világ, bár tudtam volna ezt pár évvel ezelőtt is... :S

2009. dec. 20. 02:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem randi,csak romantikázás.
2009. dec. 24. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!