Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozáskor egy lánnyal ti merre mennétek?
Nekem a legelső randi mindig egy olcsó dolog szokott lenni. Nem azért, mert fukar vagyok! Egyszerűen ez egy teszt nálam.
Általában séta szokott lenni parkban, tó/folyóparton, egy szép helyen leülünk egy padra, pokrócra vagy bármilyen alkalmatosságra és beszélgetünk. Fagyizás még belefér, de mozi, vacsora meg hasonló dolgok nem szoktak lenni. Ezek maradnak a többire!
Most legutóbb pl kimentünk egy rétre gitározni, napozni, beszélgetni, négylevelű lóherét kerestünk, virágot szedtünk és hasonlók. Igazából semmi olyat nem csináltunk, ami pénzbe került volna. Mégis azt mondta, hogy ez volt a legjobb első randija! :)
Nem az elköltött összeg a lényeg, hanem a személyiséged, kreativitásod, a hely varázsa és hogy mennyire találjátok meg a közös hangnemet! :)
Én pesten megcéloznám a Duna partját, Gellért-hegyet, a Hősök tere mellett lévő nem tudom milyen múzeum parkját, csónakázó tavát, Margit-szigetet. Mivel nem vagyok nagyon ismerős ott, így csak ezek ugrottak be. Remélem tudtam segíteni!
21/F
Gellért-hegy, szerelmesek parkja. Az első randinkon oda mentünk barátnőmmel (aki elég félénk). Nézelődtünk, beszélgettünk, majd leültünk a parkba és 2-3 óra alatt úgy egymásba gabalyodtunk, hogy alig akartunk hazamenni.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!