Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egész napos randi után baj ha visszautasítom a csókot, még ha be is jött a srác?
Látásból régóta ismerem a srácot, és párszor váltottunk is már néhány szót, de csak most hívott el randizni. Az egész napot együtt töltjük, jó kis programokat talált ki, nagyon aranyosan szervezi és azt mondja, már alig várja. :)
Nekem is bejön a srác, és amennyit beszéltünk facebookon, az alapján a belső tulajdonságai is tetszenek. De én most elég jól el vagyok egyedül is, ezért nem szeretnék úgy beleugrani egy kapcsolatba, hogy nem vagyok biztos benne, hogy valóban megéri, tényleg tartós kapcsolat lesz.
Ha jól sikerül a randi, valószínűleg meg akar majd csókolni, legkésőbb a randi végén. Mit gondolna, ha visszautasítanám? Hogyan utasítsam vissza úgy, hogy érezze, akarom, csak jobban meg szeretném ismerni előbb? Vagy csókoljak vissza és csak utána közöljem vele, hogy jobban meg szeretném ismerni, mielőtt bármi "járásféleséget" kimondunk? Hisz a csókot valószínűleg én is akarni fogom... de tényleg nem akarok beleugrani csak úgy semmi kapcsolatba. Nagyon csalódott lesz a srác?
Ha továbbra is tartod vele a kapcsolatot, keresed majdnem mindennap és ugyanazt csinaljatok mint eddig, akkor nem. De abban a pillanatban amikor visszautasitod akkor csalodott lesz, eléggé. Jah és közöld vele h bejön neked stb. csak megszeretnéd jobban ismerni, akkor meg fogja érteni ha tényleg ugy szeret :)
Sok sikert!!! :)))
" hogy érezze, akarom, csak jobban meg szeretném ismerni előbb? "
Így van, ezt mondd el Neki is nyugodtan. Én legalább is megérteném és ugyan úgy összejönnénk még többször mint akkor nem változna semmi stb. akkor nem lenne semmi... Meg hát: minden jó, ha a vége jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!