Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes vagyok emiatt?
Figyelt kérdés
A szőkeség nálam valahogy "aduász". Nálam egy szőke fiú nagyon rosszul nem nézhet ki, nyilván mondtam már "nem szőkére" is hogy jól néz ki, de a szőke a "gyengém".
Ez felszínesség?
Lány vagyok
2014. ápr. 2. 19:12
2/12 A kérdező kommentje:
Mi és?
2014. ápr. 2. 19:13
5/12 Mr. Truth válasza:
Én is bukom a szőke bigékre de szőke csajom nem volt még egyedül :)
6/12 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy nekem viszont barna hajam van, és egyáltalán nem tervezem festeni...
2014. ápr. 2. 19:19
8/12 Mr. Truth válasza:
A természetes barna is szép :) mondjuk a gesztenye barna haj hosszúként szep a csokoládebarna meg rövid vagy félhosszuként vonzó... Bennük is van valami ami felkelti a halandó figyelmét
9/12 Mátranováki Fényevő válasza:
Inkább csak hajszínes.
(És még senki nem sütötte el, hogy "a szőke herceget várod".. Csalódtam.)
10/12 anonim válasza:
Nem vagy az. Mindenkinek van egy ideálja, akitől képes lenne elolvadni, de ezek mellett a legtöbbnek a belső értékek is számítanak. Gondolom nem jönnél össze egy szőke hajú bunkóval, aki két mondatot nem tud normálisan megfogalmazni, és nem érzed magad jól a társaságában. Ha így van, akkor normális dolog ez, de ha neked mindegy, csak szőke legyen, és máris csúszik le a bugyi, akkor valami nagyon nincs rendben a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!