Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és miből veszem észre, hogy tetszem egy nőnek? Hogy tudnék "figyelemkeltő" lenni egy nő számára, ha nem akar észevenni?
Hogyan és miből veszem észre, hogy tetszem egy nőnek?
Hogy tudnék "figyelemkeltő" lenni egy nő számára, ha nem akar észevenni? (Természetesen nem bunkó, vagy ilyesmi módon). Milyen stilúsú srácok vonzák a nőket,illetve hogyan hívjam fel magamraa figyelmet, ha tetszik egy nő?
1. Ha egy nő néha rád néz, vagy bájosan pislog mikor ránézel... Esetleg többször elmegy előtted akkor bejössz neki és azt várja hogy lépj.
2. Az első és legfontosabb, hogy mindig legyél ápolt!!! Ha nagyon bejön a csaj (vagy ha jónak látod) használj parfümöt. De csak egy vagy két fújást a nyakra, nehogy elijeszd a nagy illatfelhővel. Ja és persze a legfontosabb és egyben a legnehezebb is, hogy ODA KELL MENNI HOZZÁ!
A stílussal meg ne törődj, úgyis hozzád hasonló stílusú lányok fognak tetszeni neked!
Értem a válaszokat, viszont eléggé válogatósnak tartom magam, sajnos. Most nem arra értem, hogy csak a "bomba" nők tetszenek, persze számomra a külső is fontos.
A lényeg talán az, tapasztalatom alapján, ha egy nő tetszik, és érezteted is vele, akkor rögtön visszafogottabb lesz, sőt még az is előfordul, hogy sikerül ez miatt elijeszteni....
Miért van az, hogy ha a kapcsolat elején nem érezteted vele, hogy tetszik neked, viszont elutasító sem vagy vele,annál jobban meg akar kaparíntai?
Mitől van az, ha őszente vagy egy nőhöz az ismerkedésnél, és eseteg az érzéseim a tudtára adom, megijed? Miért? Miért kell egy nőn kereszűl nézni ahoz, hogy utána úgy érezzem, hogy ő az aki meg akar ismerni?
Nagyon jó kérdéseid vannak! :-)
Ha tudsz angolul, akkor majd dobj egy e-mailt, és ebből sok kérdésre választ is fogsz kapni egy ilyen amerikai csajozási tanácsadó által. A lényeg, hogy egy nő nem logikus számunkra, ahogy a vonzalom kialakulása sem logikus dolog, és ez sztem nálunk férfiaknál is így van.
Az, hogy elmondod egy lánynak, hogy tetszik neked, azzal elijeszted, de ezzel sztem mi is így vagyunk, egyszerűen ez van. Egy nő sosem a puhány fickókhoz vonzódik, és épp ezért nem jó ha már az elején "epekedsz" érte.
" A tiltott gyümölcs mindig édesebb." Talán ezzel is közelebb lehet vinni a dolgokat.
Egyszerűen légy Férfi(magabiztosság, céltudatosság stb stb, és nem bunkóság meg ápolatlanság... a bunkóság és a pimaszság nem egyenlő... :-) ), és akkor vonzódni fognak hozzád is a nők. És ez így van. Lehet cáfolgatni a kevés számú kivétellel, de felesleges.
AZ első válaszolóval ne törődj. nem hiába 34%-ban ad hasznos válaszokat.
attól hogy néha rád néz, vagy mosolyog, pislog nem jelent SEMMIT. rám is rám szoktak nézni a lányok, van amelyik mosolyog, mégsem volt még barátnőm, pedig nem vagyok fiatal, tehát tapasztalatból írom!
Értem a lényegét a dolgoknak, csak nehéz megemésztenem...
A lányokkal a beszélgetésem során, az is kiderült, hogy a legtöbb srác már az első randi alkalmával az ágyba szeretné csalogatni, és a legtöbben mindent bevetnek annak érdekében, hogy sikerüljön is. Alkohol,stb.
Én viszont nem vagyok ilyen, az egy más dolog, hogy az érzéseimet eléggé jól kimutatom neki ha tetszik....
Az egy más dolog,hogy részemről addig nem tudnék elképzelni, potosabban eltudnék, képzelni testi kapcsolatot vele, de nem szeretném addig ameddig ki nem ismerem a nőt. Valahogy érdekes és furcsálom, hogy egy lány illetve nő sokkal hamarabb szeretne pl. csókolózni, stb. mint kimutatni az érzéseit,és megismerni....
A választ erre sem találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!