Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az összes lány csakis anyagiakban és a belőlük vett tárgyi javakban halandó lemérni egy pasi rátermettségét az életre és nem pl érzelmekben, intelligenciában, szeretetben, figyelmességben?

Nem teljesen értek veled egyet kérdező. A nők többsége szerintem nem pénzben, inkább a fellépésben, és a kisugárzásban méri a rátermettséget. A nagy buktató számukra ott van, hogy pont a pszichopaták tudják legjobban előadni magukat így első körben. Persze vannak akik normálisak, és mégis jó az előadásuk, az ilyeneken lógnak a csajok. A normális, intelligens érzelmes férfiak, csak akkor vannak letojva, ha kicsit félszegek, nem vagányak, de akkor jó magasról. És a nők tényleg nagyon ösztönlények, azt én is tapasztaltam. Viszont kár nekik magyaráznod, ők ettől ilyenek maradnak, fogadd el.
32F

ma 19:16
na te vagy az a tipikus balek aki elveszi az első nőt aki letolja előtte a bugyiját! aztán elszedik a pénzed és mehetsz az utcára koldulni! legyen benned tartás!
amúgy teljesen egyértelmű a válasz a kérdésre! sokkal egyszerűbb egy olyan lakásba és autóba betenni a seg*ged amiért más dolgozott meg! többek között ezért kell a huszonéves lányoknak 35 körüli fószer mert annak van már lakása, autója, elviszi vacsorázni, moziba, nyaralni, hurcolja a csöpp kis se*ggét ide-oda. persze egy idő után ezt is megunják a csajok és keresnek egy másik balekot...
a nők egyszerűen ösztönlények! nem tudnak nemet mondani az ösztöneiknek!

Vagyis akkor járni kéne egy hajléktalannal és/vagy tartósan munkanélkülivel, merthogy szeret meg figyelmes?
Ne légy már röhejes. Az anyagiakra szükség van csupán a mérték tér el a nőknél.
Nálam is elvárás hogy dolgozzon a pasi legyenek céljai és igen pozitívum ha van kocsija, lakása bár nem csak ez alapján döntök. És igen a legtöbb nő előbb-utóbb gyereket akar azt valamiből nem ártana felnevelni. Meg úgy alapból nem ártana egy ház ahol előtte lakni lehet és a kocsinak is megvannak az előnyei. Nem mondom, hogy ezek felépítése egyedül a férfi dolga. Nekem szimpatikusabb a közösen felépített élet gondolata, de ahhoz olyan partner is kell aki akar és képes is tenni azért, hogy jól éljünk akárcsak én.
,, Vagyis akkor járni kéne egy hajléktalannal és/vagy tartósan munkanélkülivel, merthogy szeret meg figyelmes? "
Elégtelen neked! Nem vagyok hajléktalan és munkanélküli, nem is minimálbéren tengődök, igaz nem is 250 ezer készpénzt viszek haza. Van autóm, lakásom nincs, albérletben élek. Majd 40 évesen veszek lakást, egyedül nem telik. Képtelen vagyok annyit félretenni, hogy valaha is összegyűjtsek egy alap 10 milliós lakásra pénzt. Nem megy egyedül, hogy már nem élnek a nagyszüleim, nincs aki segítsen, nincs örökség, apám sem él már, anyám nagyon szegény. Van kevés megtakarított pénzem, de egyedül ne merek felvenni egy 8 milliós hitelt, szeretem a munkámat, soha nem fogok váltani, a még ez megmarad, a világ legjobb nőjéért sem. Ha nem lesz lakásom, akkor sem. Jól megvagyok albérletben. Ha lesz párom, közösen gyűjtögethetünk, addig nem megy. Ha ezt nem fogadja el a nő, az legyen az ő hiába.

Max te kaphattál elégtelent szövegértésre apuskám, sehol nem írtam, hogy ez rád vonatkozik. Már a válasz általános megfogalmazásából is következik. Bár érdekes, hogy magadra vetted. Nem keresed te a konfliktust véletlenül? egyébként kb légypiszoknyit érdekel hanyast adnál nekem.
Nem akarom én senki kocsijába betenni a kicsi valagam van nekem sajátom amiért szintén én dolgoztam meg, jobb is mint az átlag.
Mellesleg nem nyomi ösztön az anyagi biztonság. 27 vagy de úgy hisztizel itt, hogy bármelyik tiszenéves fiúcska megirigyelhetné. A fészekrakó ösztönös hozzászólásod meg röhejes. Te tojsz rá, szived joga a lányoké meg az hogy ezért rád toljanak, erre höbörögsz amiert ugyanazt csinálják mint te; élnek a jogaikkal.

Nézzük más semszögből a kérdést. Én nem tudom, hogy a kérdező félék hol ismerkednek, de én a környezetemben nem ezt látom. Nekem van jó állásom, önerőből lett saját lakás, kocsi. Nem szorulok másra. Nekem az az elvárás, hogy okos, intelligens, tisztelettudó, normális erkölcsi értékrenndel és munkahellyel rendelkező egyed legyen az a férfi.
De nincs párom. Miért? Mert a férfiak megijednek tőlem, mert nem szorulok rájuk, és nem lehetnek "férfiak" a kapcsolatban mert többet keresek mint ők.
Hol itt az igazság?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!