Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kosarazok ki minden férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kosarazok ki minden férfit?

Figyelt kérdés
Nem tudom, miért, talán tudattalanul, de minden közeledő férfit sikerül kikosarazni. Ma pélául egy olyan embert, akit nagyon os el tudtam volna képzelni magamnak. És mégis Ki tudja miért, olyan kijelentést tettem, amiből mindnki ért. Nem értem megam. Hisz egyedül vagyok. Nagyon is.
2009. dec. 17. 23:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is ugyanígy vagyok,és nem tudom a választ hogy miért,pedig nagyon egyedül érzem magam,és vágyom egy társra,nem tudom még meddig várok az igazira :((
2009. dec. 17. 23:49
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Mi is történt konkrétan?
2009. dec. 17. 23:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Semmi különös. Belebotlottam valakibe, aki elkísért egy darabig, mikor odaértünk, ahova mennem kellett, megköszöntem a társaságát ésannak rendje és módja szerint gyakorlatilag faképnél hagytam.
2009. dec. 17. 23:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Pedig talán nem kellett volna. Nem tudom.
2009. dec. 18. 00:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Még biztosan találkozol vele,és akkor majd kedvesebb leszel :)
2009. dec. 18. 00:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen. Biztosan. Kár, hogy semmit sem tudok róla. Még a nevét sem.
2009. dec. 18. 00:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Húú,hát akkor még nem is dönthetted el csak ennyiből,hogy bejön-e igazából vagy sem,jobban meg kell ahhoz ismerni,de általában én azt vetem észre,hogy az első megérzéseink jók.
2009. dec. 18. 00:15
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Most komolyan azt kérdezed, hogy miért csinálod ezt? Ne kérdezd, csak simán NE CSINÁLD
2009. dec. 18. 00:48
 9/10 anonim ***** válasza:
48%

Ilyet azért, hogy lehet kérdezni ? Hát én szerintem azért mert nem oldottál elég kétismeretlenes egyenletet. De lehet másegyéb is.

Komolyan, ezt nem ki megoldjuk, hanem te egyedül.

2009. dec. 18. 06:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet hülye vagy és hülye vagy. :)
2009. dec. 18. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!