Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy komolyabb pasival miről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy komolyabb pasival miről fogok tudni beszélgetni?

Figyelt kérdés
Elhivott egy 25 éves srác találkozni, de kicsit félek. Én 21 vagyok és eddig olyan fiúkkal randizgattam, akik sokat poénkodnak,akikkel simán elhülyülhettem, és néha gyerekesen is viselkedek kicsit. Ő viszont elég komolynak tűnik, olyan felnőttes...ami nem baj,sőt lehet jó is, csak nem tudom,hogy viszonyuljak hozzá. Mégis miről beszélgethetnénk? Az eddigi randijaimon simán elbeszélgettem másokkal a semmiről is,de neki nem akarok hülyeségekről dumálni :D Jó lenne, ha működne, mert külsőleg nagyon bejön és kedves srácnak tűnik.
2014. márc. 29. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:

"de neki nem akarok hülyeségekről dumálni"

... és így lesz egy nagyon monoton randid. Szegény pasi lehet, hogy feszült, legalább te próbálnád oldani a helyzetet...

2014. márc. 29. 17:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szimplán add magad. Attól még hogy 25 éves, egyáltalán nem biztos, hogy a gazdasági helyzetről és tőzsdéről akar majd veled cseverészni szünet nélkül.
2014. márc. 29. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak simán add magad. Én 24 vagyok, de ha épp úgy jön ki, simán elhülyülök egy lánnyal. Viszont idővel a komolyabb dolgok is szóba kerülnek amitől nem kell félned szerintem mert ez így van rendjén. :) Lassan te is felnősz.
2014. márc. 29. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!