Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtöbb lány, nő azt szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb lány, nő azt szeretné (sok itteni kérdésből kiderült számomra), hogy a párja kevés munkával keressen legalább átlagosan (150-170 nettó) és hétvégén sosem dolgozzon, mert a nők kirándulni, szórakozni akarnak menni mindig?

Figyelt kérdés
Volt már itt több kérdés, hogy ha a férj viszonylag jobban keres itthon (200 nettó felett), de ha ez azzal társul, hogy pl a szombati napja is rámegy a munkára, akkor nem nagyon akarnak ilyen párt. Inkább olyat, aki kevesebbet keres, de a péntek egész napja, vagy délutánja és az egész hétvége szabad. Melyik a fontosabb? Sok munka és több bér, vagy kevesebb munka, átlagos bér (kevés bért direkt nem írtam, mert azt a nők rühellik, kevés munka és sok bért sem írtam, mert az 100 ból 1 eset, nem a realitás). Melyik kell?
2014. márc. 28. 11:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én 28 évesen diplomával keresek 144 et kézbe, igaz ebből elég ,,sokat,, 90 et minden hónapban félreteszek, mert albérletben ketten vagyunk és felezünk a haverommal. Enni alig eszünk, keveset főzünk, munkahelyen havi 5 ezerért szinte bármennyit ehetünk. Még erre az összegre egyetlen lány sem panaszkodott, igaz eddig csak max 200 nettót kereső lánnyal jöttem össze, így nem tudom mi van akkor, ha egy csaj, akivel járnék netán 250 ezret kap. Akkor lehet komplexusom lenne pár év után, hogy 100 al többet keres. Szerencsére azt mondom, ha már a nő is annyit keres, mint én, akkor az közel 300 ezer, abból két fő egész jól ki tud jönni, nem kell nélkülözni, persze csak ha nincs lakáshitel. Azt mondjuk nem szeretnék soha felvenni, ráérek 50 évesen saját lakást venni, addig jó az albérlet vagy a panel. 1 gyereknél többet úgysem szeretnék, meg 10 ből 7 magyar nő manapság nem is akar 1 gyereknél többet vállalni. A másik 3, az meg sokszor roma, az potyogtat úgyis magából 5 öt is.
2014. márc. 28. 15:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Én csak azt tudom, hogy 265 öt kap 37 éves bankárként egyik rokonom, de ezért hétfőtől péntekig napi 11-12 órát kell az amcsi cégnél dolgoznia Pesten, reggel 6 kor indul, mert 7 kor kezd. Este 6-7 kor végez és 8 ra ér haza autóval, mert messze lakik a belvárostól. Romokban vannak a hétköznapjai, csak aludni jár haza. Hétvégén is a szombat délelőtt papírozással megy el neki a következő hétre. Tehát csak másfél napja szabad. Még így is örül, hogy egész jó állása van (jó ha minden 10. magyarnak van ilyen)és nem nélkülözik. Mondjuk a felesége egy másik cégnél 357 et keres, de ő tizenkét órázik ezért és szombat délelőtt is bent csücsül.
2014. márc. 28. 15:10
 13/16 anonim ***** válasza:
37 évesen a bankszektorban az nem egy nagy fizetés. én ismerek olyan nőt aki -igaz, kiemelkedően tehetséges- szintén a bankszektorban keres nettó 7-800 körül, 35 évesen.
2014. márc. 28. 15:23
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Párom egy nagy cégnél vezérigazgatóként dolgozik.. Jóval többet keresel, mint amennyit te itt leírtál. És képzeld, hogy a héten csak 2 napot dolgozik, akkor is 7 órát. Hétvégén mindig megyünk valahova. Nekem ilyen pasi kellett, szereztem is. Nem kell robotoló pasi, akinek nem jut rám ideje.
2014. márc. 28. 15:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért ugye tudjátok, hogy az ilyesmi nem túl jellemző? É jobbára inkább "munkagépekről" hallottam.
2014. márc. 28. 15:46
 16/16 anonim válasza:
Üdv! Érdekesnek találom a kérdést, és a válaszok is elgondolkodtattak. Most leírom én is a véleményem. Én 21 éves férfi vagyok és Ausztriában dolgozom CNC-forgácsolóként. Napi nyolc óra munkám van, heti öt nap, három hetenként szombaton is dolgozom, akkor 12 órát. Néha nem is annyira fárasztó. A keresetem havi nettó 450.000 Ft fölött van átszámolva, ebből elrakok 380.000 Ft-ot, jelenleg gyűjtögetek egy autóra. Egy egyszerű munkás vagyok. Az én véleményem az, hogy egyensúlyban kéne lennie a szükséges betevő megkeresésére fordított energiának és a szeretteinkkel töltött időnek. Sok munkatársamat látom bent maradni hétvégére dolgozni akiknek családja van, és nem értem őket. Hiszen ha elég pénzt keresek, hogy a családom jól megéljen belőle, akkor legalább a hétvégét velük tölteném, ha tudnám. Ha már van gyűjtögetett vagyona a családnak, akkor a mérleg átbillenne a családdal töltött idő felé, ez lenne a fontosabb. Én jelenleg egyedül élek, nekem még nincs ilyen "gondom". De ez csak az én nézőpontom, mindannyian különbözően élünk. Szép napot/reggelt mindenkinek!
2014. márc. 30. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!