Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azoknál a pasiknál, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknál a pasiknál, akiknek nincs esélyük a szép nőknél, elmúlik valaha is az ez okozta hiányérzet, frusztráció?

Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert 26 évesen azt veszem észre magamon, hogy irigykedem a 18-20 éves srácokra is, akiknek szép barátnőjük van, mert nekem ez sosem adatott meg, és valószínűleg nem is fog. Ez így marad, a hozzám hasonlók majd még 30-as 40-es éveikben is ezt érzik?
2014. márc. 26. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Én már túltettem magam rajta, nem is próbálkozom. Ha meg meglátok egy szép nőt az utcán, mindig arra gondolok, hogy ezt is unja valaki, meg hogy milyen büdöset szarhat!
2014. márc. 26. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy nincs esélyed egy szép nőnél?
2014. márc. 26. 17:14
 3/5 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok és még egynek se kellettem
2014. márc. 26. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Legalábbis nem tudsz róla, így pontos. :)
2014. márc. 26. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,hogy elmúlna.Én is így érzek,és én sem kellek egynek sem,nem is kellettem... Nem tudsz vele igazából mit csinálni,így ne foglalkozz vele.2 hónapja én is feladtam már ezt a hercehurcát a nőkkel így 8 év után úgy,hogy tulajdonképpen semmi nem jött össze,egy csók sem. :/ foglalkozz mással,és kész. :)

22/F

2014. márc. 26. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!