Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknál a pasiknál, akiknek nincs esélyük a szép nőknél, elmúlik valaha is az ez okozta hiányérzet, frusztráció?
Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert 26 évesen azt veszem észre magamon, hogy irigykedem a 18-20 éves srácokra is, akiknek szép barátnőjük van, mert nekem ez sosem adatott meg, és valószínűleg nem is fog. Ez így marad, a hozzám hasonlók majd még 30-as 40-es éveikben is ezt érzik?2014. márc. 26. 17:08
1/5 anonim válasza:
Én már túltettem magam rajta, nem is próbálkozom. Ha meg meglátok egy szép nőt az utcán, mindig arra gondolok, hogy ezt is unja valaki, meg hogy milyen büdöset szarhat!
2/5 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy nincs esélyed egy szép nőnél?
3/5 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok és még egynek se kellettem
2014. márc. 26. 17:15
4/5 anonim válasza:
Legalábbis nem tudsz róla, így pontos. :)
5/5 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy elmúlna.Én is így érzek,és én sem kellek egynek sem,nem is kellettem... Nem tudsz vele igazából mit csinálni,így ne foglalkozz vele.2 hónapja én is feladtam már ezt a hercehurcát a nőkkel így 8 év után úgy,hogy tulajdonképpen semmi nem jött össze,egy csók sem. :/ foglalkozz mással,és kész. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!