Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk randiznatok egy mozgasser...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk randiznatok egy mozgasserult lannyal ha tetszene?

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 21:32
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
90%
Minden további nélkül.
2009. dec. 16. 21:34
 2/41 anonim ***** válasza:
88%
igen:)
2009. dec. 16. 21:35
 3/41 anonim ***** válasza:
15%
Nem
2009. dec. 16. 21:35
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ... Mennyire mozgássérült?
2009. dec. 16. 21:45
 5/41 anonim ***** válasza:
jó kérdés!
2009. dec. 16. 22:02
 6/41 anonim ***** válasza:
84%

Igen, természetesen. :D

15f

2009. dec. 16. 22:19
 7/41 anonim ***** válasza:
81%

Ilyenkor mindig azt mondom,hogy gondolj a másik helyzetébe!mért ne,hisz lehet,hogy ö lenne az igazi...

Mindenki megérdemli a boldogságot!!!!

2009. dec. 16. 22:25
 8/41 anonim ***** válasza:
92%
Én az vagyok és 2 éve élek párkapcsolatban egy egészséges sráccal.Soha nem volt ebből gondom,mert alapból elkerültek,akik csak egy éjszakás kalandot akartak vagy trofeát maguk mellé,akit mutogatni lehet.A normális és értelmes fiúk pedig nem csináltak ebből gondot és mielött azt gondolnátok egyikünk sem egy bányarém,sőt szerénykedés nélkül mondhatom,hogy szépnek születtem,csak ezzel az elég nagy "bibivel" áldott meg a sors,a párom pedig kifejezetten jóképű és még értelmes is.Boldog vagyok és nagyon szerencsés.Ez nem mese,bár mindenkinek vannak mély pontjai,olyankor én sem hittem,hogy rátalálok az igazira,de a testi hiba sem akadály.Nem tudom kérdező,hogy te is hasonló helyzetben vagy-e,mint én,de semmiképp ne add fel,nincs miért!!!
2009. dec. 16. 22:34
 9/41 A kérdező kommentje:
igen az vagyok...de sajnos most szakitott a parom es ....o egezseges volt egy kicsit szomoru vagyok
2009. dec. 16. 22:43
 10/41 anonim ***** válasza:
87%

22:34-es vagyok

A szerelmi bánat mindenkinek ugyanúgy fáj,mindegy,hogy valaki egészséges vagy sem. Idő kell,de jobb lesz. Új párt pedig mindig van esély találni.Ahogy az exedet megismerted úgy lehet,hogy a következő fiút is meg fogod.

Most próbáld kicsit összeszedni magad,járj el barátokkal ide-oda,aztán ha készen érzed magad,nyiss újra a világ felé!Veled érzek!Minden rendbe fog jönni!

2009. dec. 16. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!