Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne ebbol meg valami? Ha igen akkor hogyan?
Van egy srac a suliban. Ott ismerkedtunk meg, de sok "erzelmet" nem mutatott ki..
azota talallkoztunk is parszor es akkor sokkal masabb volt. Poenkodott , kedves volt velem. Csokoloztunk is azota, es egyszer itt is aludt (nem fekudtunk le) .. meg a kapcsolatrol nem is beszeltunk (felek felhozni azt a temet meg) DE viszont a suliban meg annyira semleges velem, hogy az mar faj.. koszon es kb ennyi .. van , hogy egy ket mondatot valtunk es utana csak "bolitgatunk" egymasnak.. mar probaltam a barati kore fele kozeledni es aranyosak voltak velem. A barati koreben van 3-4 fiu es 2 lany.. a lanyokkal tok sokat beszelgettunk a fiuk is sszoltak hozzam o meg semmi . Mindenkivel beszelt csak velem nem.. de mint mondtam sulin kivul mikor talalkoztunk akkor meg tok sokat beszelunk , meg az smseire sem valaszol, ha hivjak felveszi es mondja, hogy nem er ra majd kesobb beszelunk szoval nem tiszteletlen. De az is nagy szo , hogy talalkoztunk sulin kivul mert legelosszor mikor talalkoztunk utana egesz hamar talalkoztunk masodjara , (akkor aludt itt) utana ket napig folyamatosan irt, hogy jol erezte megat meg , hogy jo lenne megismetelni azt a napot este irta, hogy de fura nem mellem fekudni. Es utana semmi 2 hetig.. egyszer irtam neki nem is valaszolt es nem is kerestem (nem akartam nnyomulos lenni ) kozben elromlott a telom de par nappal kesobb bettem egyett es hetfon leszolit a suliban , kerdezte , hogy miert tuntem el igy , hogy irt is nekem es akkor mondtam, hogy bocsi az elmult 3 napban nem volt telom de mostmar van. (Arra a ket hetre viszont nem mondott semmit, hogy miert nem irt) akkor megint irt talallkoztunk is es masnap meg megint semleges volt velem. Tegnap irtam neki, vissza irt de az utolso uzenetemre szinten nem valaszolt..
szoval FIUK neketek ez valamilyen "jatek" ? Ha igen akkor mit akrpartok ezzel elerni? Es mi a helyes modja a "jateknak" vagyis mi a "jatekszabaly"??
LANYOK volt mar ilyenben reszetek? Mit csinaltatok es mi lett belole?
Es barmilyen valaszolo, te mit tennel a helyemben? Ha belemenel a jatekba mit es hogyan csinalnal?
Koszonom a valaszokat es a segitseget :)
Most ébredtem fel, gyanútlanul végigolvastam és úgy megfájdult a fejem, hogy inkább megyek vissza aludni.
Ez szemmel láthatóan nem a fiúnak játék, hanem neked. Te vagy az akinek az agyi kapacitása 100%-át ez a kaland emészti fel jelenleg.
En nem akarok jatszani! Nekem a baratnom mondta , hogy menjek bele a jatekba mert , hogy o is igy erte el , hogy vegre egyutt legyenek a baratjaval! (Mar masfel eve vannak egyutt)
En lennek a vilag legboldogabb embere ha nem csinalna ezt!
Azert mondenkinek koszonom a valaszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!