Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Talizzak vele?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akinek bejövök és nekem is ő.
Viszont van egy b.nője..de azt mondta hogy nem szereti meg nem kell neki a csaj..én meg írtam neki hogy akkor ne játszon vele..(Vipre is írta neki hogy szereti.)
Amúgy elég sok csaja volt már..és egyik se tartott túl hosszú ideig.
Mit tegyek? Talizzak vele?
Nem szeretnék vele addig talizni még az a csaj "ott" van.
Én 15 ő 16.
2009. dec. 16. 09:15
1/7 A kérdező kommentje:
Meg írta hogy neki nagyon bejövök, meg hogy minél hamarabb talizni akar velem..
2009. dec. 16. 09:16
2/7 anonim válasza:
Mindenféleképpen az előző csajjal kéne szakítania. Nehogy már 2 felé kóstolgasson! Aztán gondol egyet és a másik mégis jobban bejön neki, és akkor meg ennyi volt?
3/7 A kérdező kommentje:
Hát ja..
ő amúgy is ilyen...h nem nagyon bírja ki ha egy hétig nincs csaja..
2009. dec. 16. 09:53
4/7 A kérdező kommentje:
Ja és ha úgy lenne ahogy írta..akkor ja ennyi volt..xD :D
2009. dec. 16. 09:53
5/7 anonim válasza:
szerintem nincs értelme, beleszeretsz és csak második lennél, nem tenne jót neked sem.
6/7 anonim válasza:
Amíg meg van a barátnője hozzá ne nyúlj, mert te leszel a hülyek@rva, aki elszereti a másik pasiját. És az nem éppen előnyös címke
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Nem hiszem h addig talizok vele..még ott van az a csaj.
2009. dec. 16. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!