Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok neten ismerkedni?
énis szoktam, de nem feltétlenül társkeresés szempontjából. de ellenkező nemmel akkor is könyebb ismerkedni, mert ha most én azt mondanám egy lánynak, h hé tök jó fejnek tűnsz, msn-ezünk? hát full betegnek nézne, meg az azonos nemek között ilyen helyzetben könnyen kialakulhat rivalizálás szerintem..
2009. dec. 15. 22:35
Csalás az egész. A netes csajok vagy rondák, vagy idegesítőek. Már minkettőre tudok mondani egy tucatnyi példát.
2009. dec. 15. 23:32
Ha felmész egy társkeresőre akkor biztos hogy több csúnya csajt látsz mint szépet és a jó csajok is általában csak ismerkedni akarnak nem kapcsolatot. A jó csajokat elhappolják, annyi levelet kapnak hogy nem is olvassák el mind és ha el s olvassák akkor nem biztos hogy a 100-ból pont neked írnak vissza hogy ők is szívesen megismernének.
A netes társkeresés a gyakorlatban egyirányú, a lányok csak úgy fentvannak és várják a kapást, a fiúk meg irogatnak nekik.
Ha mégis van itt olyan fiú akinél már kezdeményezett több lány netes társkeresőben az írjon má pls.
2009. dec. 16. 07:27
14/19 A kérdező kommentje:
hat az igaz, hogy tobbnyire a lanyok csak varnak, hogy a fiuk irjanak nekik, de azert volt ra pelda, hogy lany irt nekem eloszor.
Egyebkent en nem tarsat keresek a tarskereso oldalakon, hanem csak ismerkedni szoktam kozossegi oldalakon.
Szoktam ismerkedni netes oldalokon, és viszonyleg sok virtuális chatbarátom/barátnőm van, akik közül néhánnyal élőben és telefonon is tartjuk a kapcsolatot. Az más kérdés, hogy társkeresésre nekem eddig nem vált be, mert az aki tetszett eddig, szintén csak jóbarátnak tekint. 27L
2009. dec. 16. 11:42
16/19 anonim válasza:
Én is a neten ismerkedtem meg a jelenlegi barátommal. Kb 4 hónapig csak neten beszéltünk meg telefonon, aztán találkoztunk, és hát az eredmény: 3 éve együtt vagyunk, és nagyon szeretjük egymást.
2009. dec. 16. 17:28
szoktam alakuloban van is egy kapcsolatom de egy városba lakunk az a jó
2009. dec. 16. 21:41
Főleg neten ismerkedem. Tényleg jó ha egy városból vagy legalább max 50kmre laktok egymástól. Ilyet sajnos nehéz találni. Alapvető igényekből meg nem szívesen adnék lejjebb. Amúgy nem vagyok ronda, sem elhízott. :DD
2009. dec. 16. 21:49
a legutóbbi 3 volt páromat netről ismertem meg :D
de persze meg volt a max 4 személyes randevú is :D
rohan ez a világ :D
2009. dec. 18. 21:26
Kapcsolódó kérdések: