Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Félénkebb, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Félénkebb, vagy nagydumás pasik a szimpibbek?

Figyelt kérdés

Én eléggé félénk vagyok, nehezen oldódok társaságba.

Van viszont olyan haverom, aki szinte minden csajnak beszól valamit jó értelembe. Sokszor elkűldik a francba is miatta.

Na én ezt a visszautasítást nem bírnám elviselni. Mélyen megbántana, nehezen tudnám kiheverni, még akkor is , ha nem ismerem a csajt.

haver meg csak megvonja a vállát....

2009. dec. 15. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Attol fugg. Szamomra pl szimpatikus lehet egy "nagydumas" srac, de csak ha tudja, mikor mit szolhat be. Mert ugye mindennek van hatara. De a felenknek is van elonye, sokszor sokkal tobbet ernek ok. Komolyabbak, latszik rajtuk, hogy nincsenek elszallva maguktol. :) Mert sokszor a nagyduma meg a bekepzeltseg egyutt jar.

19/l

2009. dec. 15. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem a félénkek,mert én is az vagyok,és csak olyannal tudék meglenni.a nagydumások nem hozzám valók.de azér én vicces vagyok,nem komoly.csak belsőleg
2009. dec. 15. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
A kettő közti átmenet az álom :)
2009. dec. 15. 20:59
 4/8 anonim válasza:
Az őszinték. A lényeg, hogy ne kamuzzon!!!
2009. dec. 15. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:

egyetértek az elsővel

de azért ne legyen kuka :D

2009. dec. 15. 21:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát van olyan h tetszik egy nagydumás srác,de amúgy inkább a félénkebbek jönnek be mert azok nem olyan bunkók és kedvesebbek és olyan cuki ha egy fiú félénk:)
2009. dec. 15. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:
na figyuzzatok lányok, én eddig igencsak félénk tipus voltam, most próbálok átállni hogy képes legyek könnyebben megszólítani valakit stb, na de eddig hiába tetszett vki, ugyebár nem mertem megszólítani, így aztán nem lett semmi, merthogy lehet hogy tetszett a lánynak hogy félénk vagyok de innentől vége is... jó lenne már ha végre tudnátok mitakartok, most dumáljon is meg neis meg féljen is meg neis meg hozzon ajándékot meg neis???
2009. dec. 16. 00:20
 8/8 anonim ***** válasza:
a félénkebbek. mert ők titokzatosabbak.meglepibbek. a nagydumás csak mondja-fújja, aztán ha megismerem olyan mint egy érzékeny kisfiú
2009. dec. 16. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!