Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért a nők fenekét szeretik nézni?
Figyelt kérdés
Zavaró, hogy közel annyira nem érdekes egy arc számukra, mint egy fenék.2014. márc. 18. 13:45
3/12 anonim válasza:
Számomra az arc fontosabb, de azért a popsikat is megnézem :)
4/12 anonim válasza:
megnézem az arcodat,aztán ha azt nem látom akk a fenekedet :D
5/12 anonim válasza:
Az arc fontosabb, viszont a fenék a legizgatóbb része.
6/12 anonim válasza:
Miért nézel meg egy szép ruhát a kirakatban?
7/12 anonim válasza:
ha szemből jössz, az arcodat nézem
aztán az arcodat (szemed)
aztán az arcodat (orrod-szád)
aztán az arcodat (hajviselet)
ha figyelemfelkeltő a melled (nem feltétlen nagy!) vagy szép lapos hasad van, az még bejátszik szinkronban, meg a lábaid
ha hátulról látlak, mi más, ami elsősorban felkeltheti az érdeklődésemet, mint a feneked??? aztán a lábad, ha vékony, meg a hajad
én amúgy nem tudom ennek a biológiáját, hogy miért van az, hogy ha egy kívánatos feneket lát a férfi, azonnal folyamatok indulnak el benne. ha nem is merevedés, de vérnyomásmegugrás, hormontermelés megemelkedése. nyilván ezt az állatvilágból hozzuk (az állatok mind hátulról tosznak)
8/12 anonim válasza:
Az arc fontosabb, de azért a fenék is jó, ha szép.
9/12 anonim válasza:
Én arc aztán cicikó :)
ha háttal van mindig a fenekét nézem!
10/12 anonim válasza:
Tévedés. Ha az arca nem tetszik, a fenekét már meg se nézem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!