Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tom mit csináljak foglalko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tom mit csináljak foglalkozak e még vele vagy hagyam ott?

Figyelt kérdés
Van egy pasi 17 éves beszélgetünk msn en és olyankota irt hoyg nagyon szép vok meg csinos. Mondtam neki hoyg találkozunk ez pont ma lett volna de nem jött el hivtam de a telefont nem veszi fel nem tom mit csinálja pedig szeretem kérlek segitsetek. Am olyanokat is monodot hogy szivesen fantáziálna velem meg minden. Most akkor át baszta fejem vagy mi már nem tom pedig 16 éves vok de egyszerün most totálisan ki vagyok.
2009. dec. 15. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
Tanulj meg írni!
2009. dec. 15. 16:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Az hogy megtanul írni ezen nem segít... Próbáld meg elérni még egy-két napig ha nem reagál akkor felejtős.
2009. dec. 15. 16:33
 3/12 A kérdező kommentje:

16:29 az ilyen meg jegyzéseket tartogasd meg magadnak mert most nem vok jó paszban és ideges vagyok amugy meg tudok irni csak most még gondolkozni se birok az az irogas másnak ilyen komentárokat oké?

16:33 köszi szépen a tanácsod lehet ez lesz csak akkor nem értem mért nem birta el mondani hogy bocsi de nem akarok talizni :S

2009. dec. 15. 18:22
 4/12 anonim ***** válasza:

16.29: tanulj meg nem baszakodni mindenkivel

Kérdezőnek: Sztem 2-3 nap múlva hívd fel, ha addig nem keres, de előtte sztem ne, bár talán az lenne a legjobb, ha hagynád, hogy ő keressen.

2009. dec. 15. 18:37
 5/12 anonim válasza:
eddig csak msnen beszélgettél vele? akkor nagy valószínűséggel nem mer veled találkozni, lehet valójában egy kis nyuszi. sok ilyen van. de nem érdemes ezért ennyire feldúlni magad. keress egy normális pasit,aki után nem neked kell futni.
2009. dec. 20. 14:53
 6/12 anonim ***** válasza:
segitek, ha megadod az msned :) ;)
2010. jan. 10. 20:35
 7/12 A kérdező kommentje:

oké :D

köszi :D

wykocy@hotmail.com

2010. jan. 10. 20:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Vagy én vagyok hülye, vagy ez a csaj... Ha a wykocy@hotmail.com nem az ő címe, akkor nem látom a poént... Ha viszont az övé... Ááááááh... aki ennyire hülye, az elől nem is csodálom, h menekülnek...
2010. jan. 10. 20:45
 9/12 anonim ***** válasza:
az övé. most vettem fel X'DDDDD
2010. jan. 10. 20:46
 10/12 A kérdező kommentje:
be basztátok mert nem az enyém nem vok oylan hűlye hogy meg adjam ez az egyik osztálytársamé akivel a dolog történt de mind1 de már meg oldodott a dolog mert rá 2 napra találkoztak is csak a palinak közbe jött vmi
2010. jan. 10. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!