Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire negatívum, ha srác létemre viszonylag csendes vagyok?
Én is csendesebb lány vagyok, kivéve baráti körben :)
az a zavaró, ha a fiú senkivel nem oldódik fel, volt már olyen randim, ahol a fiú annyira zavarban volt, hogy szinte végig én beszéltem, hogy ne legyen túl kínos a csend :D
Baráti körben nekem sincs semmi problémám. Meg ha érzem a másik félen, hogy hajlik a beszélgetésre, érdeklődik, vagy legalább csak normálisan reagál a dolgokra, akkor azért én is jobban oldódom, de amit írtál #2-es, az már tényleg durva. Nem irigylem azt a srácot sem.
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat! :)
nem a rizsát várjuk el, hanem az értelmes érdeklődő beszélgetést. a rizsázás nagyon idegesítő ám.
az nem baj, ha nem dől belőled a szó, majd olyankor a lány beszél, de ne legyél feszült emiatt, mert akkor a csend kínos lesz, ha nem görcsölsz rá, akkor meg úgyis jön magától a téma, amiről beszélhettek.
' a nők nem szeretik a bólogató kutyákat, sem az ordító majmot. azt szeretik ha csendben lépked mellettük a tigris' :)
határozottság ha társul mellé, akkor semmi gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!