Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a lányokról akik nyomulnak a fiúra?

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Azt hogy nincs becsületük és nem tudnak addig várni amíg a fiú kezdeményez. Szerintem egy mosoly is elég hogy lépni merjen a fiú, ha akar valamit, ha meg nem akar akkor nem kell utána menni akármennyire fáj.
2009. dec. 14. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
ha félénk a fiú, akkor semmi baj, engem barátnőm szedett fel :D
2009. dec. 14. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Én teljesen bírom az olyan csajokat, és elég sok félénk fiú is van úgyhogy semmi baj nincs azzal ha a lány kezdeményez, hiszen ez már a XXI. század. Mostani barátnőm is ő szedetett fel engem és már 3 éve együtt vagyunk.
2009. dec. 14. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:
45%

Engem is szoktak az úton nők leszólítani...

Mondhatni marha nagy önbizalmuk van, hogy egyáltalán elhiszik hogy szóba állok velük.

Szóval..Nem érdekelt az egész csaj, de ezt az egy dolgot hogy hitt magában, becsültem.

2009. dec. 14. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Hol van az megírva valami szabálykönyvben, hogy mindig a férfinak kell kezdeményezni, te is gyáva vagy, ha nem lennél az akkor nem a férfitól várnál mindent.

Egy férfi ugyanúgy félhet a visszautasítástól és zavarban lehet, ami meggátolja abban, hogy kezdeményező legyen, ez nem csak a nők előjoga.

2009. dec. 14. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a nyomulás és a kezdeményezés két külön dolog..De lehet,hogy csak szerintem. :)
2009. dec. 15. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmi rosszat, ha valóban azért mennek oda a fiúkhoz, mert vonzódnak hozzájuk, nem pedig a pénzüket akarják kicsikarni, mert sajnos vannak ilyenek is.
2009. dec. 15. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Szentem kezdeményezés ok, de nyomulás...
2010. jan. 18. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!