Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ürüggyel érjek hozzá a sráchoz?
Nem kell ürügy, hogy hozzáérj. :)
Például, ha beszéltek, egyszerűen csak érintsd meg a vállát, karját, kezét, de mintha tök természetes lenne. Ha görcsölsz közben akkor az fel fog tűnni neki. :D
Gondolom a fiatalabb korosztályt képviselitek.....
Nem kell hozzá ürügy, csak amit csinálsz az természetesnek tűnjön és ne izgulj. Nagyon fontos, hogy figyeld meg milyen reakciót vállt ki a párodból a kezdeményezésed, mert ha kényelmetlenül érzi magát és visszahúzódik akkor még nincs itt az ideje ennek.....várjál még egy kicsit!!!
Háhá nálad filmeztek? :))) akkor indul az ufo járat. Várj illusztrálom:
8==Đ ({})
Búcsúzáskor simán kezet foghatsz vele, ha még nem értetek egymáshoz idáig.
A következőnél már meg is ölelheted, vagy adhatsz puszit.
Ne te fogdmeg a kezét ;) énis elb*sztam azt a pilanatot :/ eléggé megbántam... megharagudot de az énválasztotam nagyon érzékeny ezért szeretem :) nálunk ugykezdödött az egész hogy:7.randin elvittem vacsizni este :D utána meg moziba voltunk nem mertem megfogni a kezét ezért megcsokoltam :) persze majd mentünk hozzá fél ora lakik onan :) beszélgetünk stb majdmegkérdezte hogy mértnem fogom mek a kezét??? nemtudtam rá válaszolni magam sem tudtam mért... majd másnap 2 kor taliztunk megfogtam a kezét megcsokoltam megszoritotam és megmondtam neki hogy nagyon szeretem :) ha aznap megfogom a kezét még este lehetet volna vmi is :)
de 1 kézfogáson ne akadj fent... ha télleg szeret akkor 1 szermegfogja a kezed ;) sok siekr szurkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!