Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk csak! Nálatok mit jelent ha előszőr egy lányra azt mondjátok hogy elmegy, és felvesz titeket msnre és beszéltek is néha jókat? És azt mondja hogy normális vagy msn-en"? Ez mit jelenthet?
Úristen. Az iskolában nem tanítanak helyesírást??? :O
Vegyél már néha a kezedbe egy helyesírási szótárt és korrepetáld magad nyelvtanból mert elég siralmas "egy lányhoz képest" szerintem... Kb. úgy ahogy vagy az egyészet nem nagyon értettem!
Na ezt már énis túlbonyolítottam xD
Kezdek leépülni :D:D
ha valaki megérti annak fizetek egy whisky colát, és magyarázza el nekem is, hogy mi a kérdés:)
21/L
Kérlek, már mondom is!
Van egy lány és egy fiú. Msn-en beszélgetnek, azon kívül elmennek egymásnak. A fiú másodállásba házőrző, és időnként megöli a hugát.A lány meghívta a fiút discóba, erre összevesztek, de azóta jóban vannak. Jobban jóban, mint a haverjával.
A lány azon van megdöbbenve, hogy a fiú normálisnak nevezi. Úgy tűnik, páran szintén megdöbbentünk ezen.
Nem szeretem a whiskeyt, jégbort kérek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!