Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejöjjek vele? Vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek vele? Vagy ne?

Figyelt kérdés
Ma beszéltem msn-en a kiszemeltemmel és leírta h. szeretne velem járni, de mondta h. gondoljam még át. Sztetek? szívem szerint a nyakába ugranék, de..
2009. dec. 14. 16:46
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
én 17 leszek januárba. ő 21 most.
2009. dec. 14. 16:47
 2/15 A kérdező kommentje:
17/L
2009. dec. 14. 16:54
 3/15 anonim ***** válasza:
Nincs semmi de! Szerintem egyértelmű h járjatok!
2009. dec. 14. 16:59
 4/15 anonim ***** válasza:

21 évesen ezt így leírja hogy szeretne veled járni?

hát basszus én ezt 14 évesen csináltam utoljára :D

2009. dec. 14. 17:00
 5/15 anonim ***** válasza:
akkor ne ide irogass hanem menj el hozzá és legyél vele :D
2009. dec. 14. 17:01
 6/15 A kérdező kommentje:
azért nem így kerek perec írta le, de szépen körülkertelte én rákérdeztem és azt írta h. igen. csak h. ne h. az legyen h. könnyen megkaphatónak gondoljon...
2009. dec. 14. 17:09
 7/15 anonim ***** válasza:
várj a szexszel fél évet és nem fog könnyen megkaphatónak gondolni :)
2009. dec. 14. 18:07
 8/15 A kérdező kommentje:
Azóta fent volt msn-en, de én rejtve voltam:P. sztetek mi lenne ha azt írnám h. ezt személyesen kellene megbeszélni?:P
2009. dec. 16. 17:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy tennél azért hogy eggyütt legyetek. Nem tudom mire vársz... de tényleg.
2009. dec. 16. 17:34
 10/15 anonim ***** válasza:

Sztem komoly nőre vágyik, nem egy 17 évesre aki állandóan mászkál meg haverkodik. NEm azt mondom hogy komolytalan vagy, ne értsd félre. Én még egyszer nem kezdenék olyan lánnyal aki még középsulis. A főiskolások is elég éretlenek még, állandóan buliznak, Náluk sem mindig van elég ész a komoly kapcsolathoz stb. Tanácsold neki hogy keressen korabelit, mert lehet hogy komolyak lennének az elvárásai irántad (gyakori találkozás, szex, érzelmek ilyesmire gondolok). Nekem volt 17 éves barátnőm 20 éves koromban de én már kapcsolatra vágytam. Ő még igen csak a flörtölgetős korszakában volt. Nem azt mondom hogy nem értitek meg egymást meg nem jó vele én is 9 hónapig voltam az említett lánnyal.Szüleid engednék hogy nála aludj? Utazhatnál hozzá meg ilyenek? ez is fontos ha nem egy helyen laktok. Ha Ő dolgozik vagy tanul és csak este 8 után ér rá téged elengednének hozzá ?

Ha türelmet vársz akkor ne egy 20 éves srácot válassz akinél tele van a puttony ... Viszont ha ennek ellenére is belemegy, akkor viselkedj nőként és ne kislányként viszonyulj hozzá.

2009. dec. 16. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!