Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fessem be, vagy hagyjam ahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fessem be, vagy hagyjam ahogy van?

Figyelt kérdés

Mióta egyetemre járok elkezdett őszülni a hajam, még csak pár ősz hajszálam van elvétve, de már észre lehet venni, ha valaki a hajamat nézi, csoporttársaim meg is szokták jegyezni néha.

Elsősorban az érdekelne, hogy hátrányt jelent-e ismerkedésnél, a huszonéves korosztályban, ha őszül a hajam.

Az önbizalmamra nem hat ki a dolog, de ha ront az összképen, annak annyira nem örülök.

Gondoltam rá, hogy gyakrabban kéne levágatnom, mert akkor annyira nem feltűnő, ha rövid a hajam, de a hajfestésen is gondolkoztam.

Szerintetek?

20/f

2014. márc. 11. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd úgy, még viccelődni is tudsz vele ha az önbizalmadra nem hat ki, persze csak ha észreveszik és szóbahozzák
2014. márc. 11. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem fesd be. A férfiak közt is egyre jobban terjed a festés. Jobb most elkezdeni, mert ha 30 leszel és tiszta ősz, akkor majd negyvennek néznek. Ha úgy ismernek, ősz hajjal, akkor elég kínos kezdeni a festést.
2014. márc. 11. 15:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor még várok a festéssel, még annyira nem kemény a helyzet, de ha majd tincsek is kezdenek megőszülni, akkor mindenképp befestem.
2014. márc. 11. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:
én befestettem....a barátnőm kérésére.már elmúltam jóval 30, és rendesen csillogott a hajam... a kollégák először kissé megmosolyogtak, hisz látható volt a különbség de hozzátették, hogy jól áll. a szüleim szerint kimondottan piperkőc hatásom van így összehasonlítva, hisz milyen már, hogy egy férfi festi a haját. de mostanra már szerintem hozzászoktak, igaz még csak először volt festve, és nagyon sötétre, de legközelebb kicsit világosabb lesz, hogy ne legyen annyira feltűnő. mindenesetre mindenki megjegyzi aki régen látott, hogy fiatalosabb vagyok :-) szóval ha tudsz ne várj vele addig, míg nagyon megőszülsz, mert akkor már- az első időkben mindenképp - "kissé" nevetséges leszel, de aztán minden csoda három napig /hétig tart
2014. márc. 11. 16:49
 5/5 anonim válasza:
Szerintem hagyd még és majd pár év múlva fesd be
2014. jún. 6. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!