Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott a nevéről és átver, foglalkozzak vele vagy a karma teszi a dolgát? Bővebben
Figyelt kérdés
megismertem valakit, aki 2hónapja jött ide dolgozni, randizgattunk, meg szerinte összejöttünk. épp most kerestem rá facebookon, a skype nevével, és kijött egy találat, láttam kapcsolatban van valakivel, sok közös kép van kint, a nő meg olyanokat ír ki, hogy a szerelem mindent kibír még ha más országban is laknak. kérdeztem van e facebookja, és belinkelt egy másik kamu profilt. mit kéne tennem? nem vagyok bosszúálló de kedvem lenne megszivatni :)2014. márc. 11. 02:08
11/16 anonim válasza:
#5-öske szimplán idióta :)
Én megszívatnám :) Kerüljek a pokolra, de akkor is :)
12/16 anonim válasza:
Én nem avatkoznék az életükbe. Szembesíteném a pasit a tényekkel, és azonnal megszakítanék vele minden kapcsolatot.
13/16 anonim válasza:
Tudom kicsi a valószínűsége, de ha tetszik neked akkor kérdezz rá, ki tudja, lehet hogy a másik csajnak kellett egy kamu kapcsolat.
14/16 anonim válasza:
Húzd fel... Mintha szexelni akarnátok, aztán bilincseld ki, csinálj képet küld el a barátnőjének :D Na jó ez hülyeség de a barátnőjének mindenképp szólnék.
15/16 A kérdező kommentje:
hát ez a pasi nagyon szemét. ma együtt ebédeltünk,és hétvégére elhívott wellnesezni. azt mondtam neki hogy még szűz vagyok, de akkor hétvégén megejtjük a dolgot mert kezdek beleszeretni. ő meg nyugodt lélekkel belement, és olyanokat ígért, hogy örökre együtt leszünk, meg még soha nem volt ilyen szerelmes.
2014. márc. 11. 19:27
16/16 anonim válasza:
hehehe:)
menj el vele,jó lesz,hidd el.
elsőre egy igazi hozzáértő csábítóval,ezzel csak nyerhetsz.
sokkal jobb lesz,mintha egy idióta tini ott bénázna neked.
és még a módját is megadja,egy szavad sem nem lehet ha van csaja mellette ha nincs.
sőt ha jól alakítasz jó csaj vagy és kedves kis kezesbárány leszel,lehet,hogy nőcsere is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!