Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljek egy ennyire félénk fiút? Nagyon durva, viszont sajnos beleszerettem.
Van egy srác a suliban, akivel elkezdtünk beszélgetni Facebookon két hónapja. Majdnem minden nap beszélgetünk, egyszer össze is futottunk mert éppen várt a büfében és nagyon remegett a hangja meg zavarban volt, meg elmosolyodott csak így random miközben beszéltünk. De sajnos ennyi az összes, egyetlen negyed órás szünet amit végig dumáltunk. A bátyja is a suliba járt, beszélővozyonban vagyunk, ő azt mondta, hogy az öccse nagyon fél a lányoktól és nem lesz egyszerű dolgom vele, viszont tudja, meg mondta is neki hogy érez valamit felém. Viszont semmit nem mer csinálni pedig tudja hogy kölcsönös a vonzalom, próbáltam néha elhivni buliba, mindig mondta h jó, csak valami mindig közbejött az utolsó pillanatban vagy nekem vagy neki
Nem tudom mit tegyek, hogyan közeledjek egy ennyire felénk fiuhoz h ne ijesszem el. Hova hívjam, ha egyáltalán hívjam. Vagy várnám meg h lerendezze ezt magában és amikor ő késznek érzi magát akkor legyen valami?
Vagy mi? :(
19L/18F
mi a fene?o.O
ez a gyerek nagyon jóképű izmos magas lehet, ha te ennyire akarod más különben a lányok az ilyen nyomikat úgy szétalázzák, hogy csak na
Szerintem csak szimplán mond el neki hogy mit érzel,tudom,persze könnyű mondani,de én így látom legértelmesebbnek a dolgot,és ha ő is érez valamit irántad,akkor a többi meg már megy magától.Sok sikert :)
19/F
Első
Sosem voltam olyan lány aki alázza a fiukat, nem külsőre megyek xd
"érez valamit" Ez kevés!
Próbáltál egy félénk fiút buliba hívni!<=Jeles!rögtön a hideg vízbe dobni.
Egyszer közeledést írsz máskor meg "viszont sajnos beleszerettem."
Ha komoly ez nála és az ellenkező nemnél a legerősebb a gátoltság akkor az nem pár napocska-hetecske lesz amíg lerendeződik benne,valószínűleg te akkor már más oldalán leszel(ami nem mondom hogy baj),esetleg segíthetsz lökdösni mint barát/haver,de hogy ti továbbfejlődjetek együtt?Jó lenne pár hónap múlva megnézni hogy alakult ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!