Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti soha nem hívtok el egy fiút randizni?
nem én soha ne hívok fiút randizni
és igen a fiúk dolga
úgyhogy csak bátran, régen nem volt ennyi félénk fiú......
16/L
Régen nem volt ennyi beképzelt ribanc (nem rád értem).
előző két válaszolónak igaza van.
egyébként megértem a nőket, sokkal kényelmesebb a passzív fél szerepét játszani. lehet válogatni a férfiak közt, és mivel egy ilyen nő nem fog kezdeményezni, nem is lesz visszautasítva sem (ami egyébként egyes csajoknak igencsak földbe döngölné a szegényes kis önbecsülését).
Lehet h nagyon sok bekepzelt p.csa van de akkor is ez egy hagyomanynak mondhato!!A fiu kell elhivja a lanyt.ennyit meg a bekepzeltek is megerdemelnek(amugyis a lanyoknak nehezebb.pl kell szuljenek,menstrualnak minden egyes honapban)Szoval enyivel tartoztok fiuk!!
L/14
„régen nem volt ennyi félénk fiú......”
De ennyi beképzelt hülye p.csa sem volt. Még ránézni sem mertek a férfiakra, nem még visszapofázni nekik. De szép is volt.
„nem fogok futni egy fiú után se :D ha nem hív el, nem érdemli meg hogy randizzak vele”
Én viszont egy csaj után sem fogok futni. Ha arra nem képes, hogy lépéseket tegyen az ügy érdekében, akkor nem érdemli meg, hogy foglalkozzak vele.
„Tudd meg egy lánynak az jön be általában ha egy fiú bátor.”
Ha pedig bátor és határozott az illető, akkor egyből megkapja az agresszív bunkó jelzőt, aki elnyom titeket.
„Lehet h nagyon sok bekepzelt p.csa van de akkor is ez egy hagyomanynak mondhato!!A fiu kell elhivja a lanyt.ennyit meg a bekepzeltek is megerdemelnek(amugyis a lanyoknak nehezebb.pl kell szuljenek,menstrualnak minden egyes honapban)Szoval enyivel tartoztok fiuk!!”
Látszik, hogy még egy éretlen kis lány vagy, úgyhogy ne oszd itt az észt. Hagyomány? Akkor az is hagyomány, hogy a nőnek kuss a neve, vezeti a háztartást, neveli a gyereket és elfelejti azt, hogy ő egyenlő a férfival. Jól fizető állásról, befolyásról, szavazati jogról pedig még csak nem is álmodik. Persze, ami kényelmes az kéne, ami pedig nem az egyből a férfi dolga. A beképzelt p.csák nem érdemelnek semmit, csak azt, hogy lealázzák őket a sárga földig, ahogy kell. Nehogy már én minden szart elviseljek, csak mert pina nőtt a lábatok közé. Ki nem szarja le, hogy menstruáltok és szültök? Erről nem mi tehetünk, úgyhogy semmivel sem tartozunk nektek. Sőt ti tartoztok nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!