Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Átvert volna h nem akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átvert volna h nem akar?

Figyelt kérdés

Elhívtam egy lányt randizni, aztán el is jött,tök jól megvoltunk,csókolóztunk meg minden,aztán benyögte h ő nem akar tőlem semmit, mert nem szeretne komoly kapcsolatot meg igazából nem is tetszek neki:S

Mellesleg 25 éves

2009. dec. 14. 10:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Van ilyen,nem indult be rád.Nagyon tisztességes,hogy mindjárt közölte is veled.Nem udvariaskodott,hitegetett.

Ezt ne úgy értékeld,hogy nem vagy jócsávó.Ővele nem passzoltok össze.Ennyi.

Másik lánnyal csináld.

2009. dec. 14. 10:32
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom:S

Az elhívás meg randi között volt 3 nap,azt szinte végig telefonáltuk,volt telefonszex is meg stb:S

2009. dec. 14. 10:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem ártana megfordítani az ismerkedés meg a csók, telefonszex sorrendjét. Előbb derüljön ki, hogy bejöttök-e egymásnak, aztán jöhet a csók, aztán a telefonszex... De ez hogy telefonszex, csók, ismerkedés kb. olyan, mintha lefekszel valakivel és utána kérdezed meg a nevét... Persze, lehet úgy is, csak abból ritkán lesz komoly kapcsolat....
2009. dec. 14. 10:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Ezt arra írtam h akkor csak be volt indulva h így jött össze:S meg a randin is hagyta h taperoljam meg minden, meg igazából ez a kérdés már fent van ezen az oldalon csak jóval részletesebben,de arra meg senki nem válaszolt:S
2009. dec. 14. 10:47
 5/9 A kérdező kommentje:
2009. dec. 14. 10:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Teljesen más valakivel msn-en, e-mailben,telefonon stb... beszélgetni mint élőben látni. Teljes valójában megszemlélni, hallani az igazi hangját, látni ahogy mozog a szája, ahogy rád néz. Lehet ,hogy jól érezte magát addig amíg csak beszélgettetek.Kapott sok szép szót,jó volt ennyi... a valóságban már nem biztos, hogy bejöttél neki, nem váltottál ki belőle semmit. Van ilyen sajnos... Ez most nem jött össze.De majd legközelebb!!!:) hajrá!
2009. dec. 14. 12:25
 7/9 A kérdező kommentje:

Ezek szerint elolvastad a hosszabb verziót,de ha nem váltottam ki belőle semmit,miért mondja mégis h úgy érzi mintha már több éve ismerne,azért az már elég komoly legalábbis szerintem,meg akkor ne hagyja h megcsókoljam meg ne csókoljon vissza stb:S

Legalábbis nekem ez így működik,h olyat nem csókolok meg aki nem érdekel, max részegen,de hát nem is ittunk semmit:P

2009. dec. 14. 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:

jó csaj így kell csinálni

még normális is örülj neki próbáld meg visszahódítani ennyi :P

sok sikert

2009. dec. 14. 13:31
 9/9 A kérdező kommentje:
kösssz,de ebből szerintem már semmi nem lesz,sőt ez biztos,leírta frankón h hagyjam békén,engem csak az érdekelne h mit ronthattam el,szal ez a hirtelen váltás ez elég izé:S
2009. dec. 14. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!