Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Hogyan szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan szoktátok kelletni magatokat, ha bejön egy srácc?

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én nem szoktam kelletni magam:D konkrétan mire gondolsz? hogy magassarkúban meg miniszoknyában tipegünk előtte, közbe meg kint a fél seggünk, és teljesen véletlenül a fiú előtt leejtünk valamit és csábosan lehajolunk? :D
2009. dec. 13. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

az teccene :P

16/F

2009. dec. 13. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

én sem szoktam kelletni magam... az kicsit butuskás szerintem.. és az hogy valaki magassarkuba és miniszoknyába van szerintem egyáltalán nem kelletés... az hogy lehajol és kint van a segge az más helyzet.. és az sem mindegy hogy hogyan mozog...

más dolog ha valaki tetseni akar, és más ha valaki kelleti magát

20L

2009. dec. 14. 00:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se szokásom csak adom önmagam.Néha egy ici picit de lélleg egy kicsit teszek magamért.De ez mindig így van ha megyek valahova.
2009. dec. 14. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Én se kelletem magam. inkább mosolyogj sokat, figyelj rá miközben beszél, nevess ha valami vicceset mond (de ne így:"hi-hi-híííí, hát ettől behalok"), érdeklődj a hobbyjai felől, kérdezz róla, de ne túl személyeskedőseket stb...

sok sikert;)

L19

2009. dec. 17. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Ti tudtok irni? most őszintéc tetsetni,srácc,kelletni,teccene. de most komolyan hol tanultatok irni???
2009. dec. 17. 16:50
 7/8 anonim ***** válasza:
87%

a legtöbb amit felsoroltál gépelési hiba te gyökér...

Am én sem szoktam, mindig adom önmagam, illetve beszélgetek egy sráccal, ha tetszik.

2009. dec. 17. 17:07
 8/8 anonim ***** válasza:

a "kelletni"-vel mi a problémád?:)

hogy kellene máshogy írni? Keletni?:D

tetszenit elírtam... neharagudj, hogy nem olvasom át tízszer, innentől kezdve NAGYON figyelni fogok rá!

amugy a piacon a Rozi néni tanított írni.. ki más?

leányzó, aki a tetszenit elírta...

2009. dec. 18. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!