Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Melyik az a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyik az a férfi parfüm amelyik a legjobban tetszik?

Figyelt kérdés

2014. márc. 8. 23:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Playbox hollywood, playboy new york dezodorok:) de ezt csak fiatalokon:)
2014. márc. 8. 23:33
 2/13 anonim ***** válasza:
A Playboyt én is szeretem, a másik kedvenc a One Million. :))
2014. márc. 8. 23:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Van egy parfüm ami nagyon nagyon tetszik de azóta se tudtam meg a nevét :(
 4/13 anonim ***** válasza:
One Million
 5/13 anonim ***** válasza:
Én márkát nem feltétlenül írnék, de személy szerint nem szeretem az erős, túl domináns illatokat. Női parfümben is rosszul vagyok a túl édes illatoktól. Lehet akármilyen illat de jobb szeretem akkor érezni ha hozzábújok a páromhoz, nem pedig az utca másik végéből...
2014. márc. 8. 23:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Hugo Boss és a Boucheron,
2014. márc. 9. 00:36
 7/13 anonim ***** válasza:
Pierre Cardin, Playboy, Yves-Saint-Laurent, Cuba
2014. márc. 9. 01:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Valaki nyugtasson meg, hogy nem gáz, hogy férfiként még életemben nem használtam egyiket sem és tökéletesen megvagyok az én kis szimpla Axe dezodorommal, az ilyen többezres vackok helyett.
2014. márc. 9. 01:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Természetesen az Axe-szal sincs semmi gond, azt is szeretem. Csak itt a kedvenc volt a kérdés, ezért azokat írtam, amik a legjobban szoktak ízleni. De mondom, az Axe is jó, nem az áruk a lényeg.
2014. márc. 9. 01:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baj az Axeszal, sot, a lenyeg, hogy a pasi legyen tiszta, apolt es ha jo illata van, az csak pirospont, de nekem az mindegy, hogy Axe vagy Gucci :)

33N

2014. márc. 9. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!