Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik az a férfi parfüm amelyik a legjobban tetszik?
Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 23:30
1/13 anonim válasza:
Playbox hollywood, playboy new york dezodorok:) de ezt csak fiatalokon:)
2/13 anonim válasza:
A Playboyt én is szeretem, a másik kedvenc a One Million. :))
3/13 anonim válasza:
Van egy parfüm ami nagyon nagyon tetszik de azóta se tudtam meg a nevét :(
5/13 anonim válasza:
Én márkát nem feltétlenül írnék, de személy szerint nem szeretem az erős, túl domináns illatokat. Női parfümben is rosszul vagyok a túl édes illatoktól. Lehet akármilyen illat de jobb szeretem akkor érezni ha hozzábújok a páromhoz, nem pedig az utca másik végéből...
7/13 anonim válasza:
Pierre Cardin, Playboy, Yves-Saint-Laurent, Cuba
8/13 anonim válasza:
Valaki nyugtasson meg, hogy nem gáz, hogy férfiként még életemben nem használtam egyiket sem és tökéletesen megvagyok az én kis szimpla Axe dezodorommal, az ilyen többezres vackok helyett.
9/13 anonim válasza:
Természetesen az Axe-szal sincs semmi gond, azt is szeretem. Csak itt a kedvenc volt a kérdés, ezért azokat írtam, amik a legjobban szoktak ízleni. De mondom, az Axe is jó, nem az áruk a lényeg.
10/13 anonim válasza:
Nincs semmi baj az Axeszal, sot, a lenyeg, hogy a pasi legyen tiszta, apolt es ha jo illata van, az csak pirospont, de nekem az mindegy, hogy Axe vagy Gucci :)
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!