Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy jöjjek össze vele msn-en?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöjjek össze vele msn-en?

Figyelt kérdés
BEjön egy csaj de csak msn-en dumáltunk.Futnak utána a pasik de neki nicns pasija.Jófejnek tart de az nemléyneg:)!Hogy tudék vele összejönni?Segítsetek léccii
2009. dec. 13. 19:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehetőleg ne msnren kérdezz rá, jobb erről élőben beszélni. Hívd el valahová, aztán kérdezz rá:) Sok sikert:)
2009. dec. 13. 19:52
 2/11 A kérdező kommentje:
De nemtudom eljönne -e velem.Egyszer beszéltünk eddig msn-en !
2009. dec. 13. 19:54
 3/11 anonim ***** válasza:

azért kell megkérdezni:)

ne msnen akarj összejönni vele,élőben sokkal másabb:Ö

2009. dec. 13. 19:56
 4/11 anonim ***** válasza:

az msn-kapcsolatokról csak annyit szeretnék mondani hogy nekem volt egy ilyen "kapcsolatom" még anno 2-3 hónapig csak msn-en beszélgettünk küldözgettünk egymásnak képeket a végén mindketten egymásba szerettünk (anélkül hogy találkoztuk volna)(pedig egy városban éltünk/ünk) aztán amikor élőben találkoztunk hát azt hiszem kölcsönösen csalódtunk egymásban teljesen más képet kaptam a lányról mint amit vártam volna mert msn-en az emberek sokkal bátrabbak lesznek nem érzik a veszélyét annak hogy akinek ír egy bátrabb (bókolóbb) mondatot az komolyan is veheti és a valós életbe is át szeretné helyezni

szóval vigyázz ezekkel a kapcsolatokkal minél előbb találkozz vele élőben is és inkább úgy beszélgessetek

2009. dec. 13. 19:57
 5/11 A kérdező kommentje:
már találkoztam vele
2009. dec. 13. 19:59
 6/11 A kérdező kommentje:

segítsetek lécci!

Ez a csaj után midnenki fut!! Most hogy érjem el azt hogy ő fusson utánam?

2009. dec. 13. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:

bókolj neki,nevetesd meg de ne ugy h hülyének nézen,hivd el randira és kérdezz rá h van-e folytatása a dolgonak a randi végén:)

én így zsoktam és általába bejön:)

2009. dec. 13. 20:15
 8/11 anonim ***** válasza:
msn-en sehogy. inkább élőben :D
2009. dec. 13. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Bár fel se találták volna az msn-t! Már mindenki online akar csinálni mindent. Mintha máshogy már nem is lehetne! Az, hogy összejössz egy csajjal, végképp nem tartozik ebbe a kategóriába. Élőben kell szerelmet vallani neki.
2009. dec. 13. 22:49
 10/11 anonim ***** válasza:
msn???TÖNKRETESZ MINDENT
2009. dec. 13. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!