Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti sose hívtok el egy fiút randizni?
Nem. Ez a fiú dolga szerintem. Nehogymár egy lány "kínálkozzon fel" a fiúnak.
De lehet, hogy öreg és régimódi vagyok már:) (25 éves lány)
ha egy lány csak vár arra hogy mi lenne ha elhivna randizni a fiú. akkor várjon. mi ez a kinek a dolga dolog. ennyi erővel a lányok dolga a háztartás és a gyerek.
akkor hogy müködik az a dolog, hogy a nő kérdi meg: "hogy hozzámjösz?" mert van ilyen.
Nehogymár a lány kérje meg a fiú kezét... És akkor csodálkoznak a fiúk, hogy a lányokban semmi nőiesség nincs... miért is lenne így? Oké, nem 15 éves vagyok, hanem 25, de azért nehogymár idáig süllyedjenek a lányok. Érdekes, eddig mindig kivártam, hogy egy fiú hívjon el randizni és nem kellett sokat várnom.:) Nem azt mondom, hogy tétlenül várok, mert csomó kicsi jelet és bátorítást adok, de a végső szót mondja már ki a fiú:)
Haverjaimat, fiúbarátaimat én is sokszor hívtam el ide-oda, de az nem randi volt, hanem csak együtt voltunk moziban vagy bárhol.
azok a fiúk, akik a sok kicsi jelet észre sem veszik, azok nyomorékak, bocs, most jobb szót nemtaláltam, és akkormár inkább ne is hívjon el, ha ennyire nyomott.
énmég sosem hívtam el srácot randizni, és soha nemis fogok. viszont bőven akadt jelentkező és érdekes mód vették a jeleket. nemvoltak nyomorékak.
24L
Ez valahogy a természet rendje. Volt már ellen példa, hogy engem hívott lány, de alapjában véve nem ez a megszokott. Viszont mindkét félnek megvan ebből az előnye és a hátránya.
Igaz, hogy a lányok eldönthetik, hogy akarnak-e randizni egy sráccal. Viszont azt mi döntjük el, hogy melyik lányt akarjuk. Mi választunk igazából. Nekünk van bőség. Az ő döntésük nem ér annyit. Csak egy közül választhatnak, hogy igen vagy nem, te viszont az összes lány közül.
Nem szabad emiatt panaszkodni.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!