Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Brutál ciki, ha egy 30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Brutál ciki, ha egy 30 éves férfi ilyen használt autót venne és nem vadi új járművet?

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 28. 21:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__54090..

Kérdezd meg ezt a 31 évest, van-e már csaja!!!

2014. febr. 28. 22:02
 12/17 anonim ***** válasza:

áhhh vw a kedvenc kocsim! Ha gyalogátkelőnél vagyok ők mindig átengednek, még eddig nem csalódtam bennünk!

Azóta kedvenc autó márkám, mióta megfigyeltem, hogy vw-se állnak meg mindig.

2014. febr. 28. 22:03
 13/17 anonim ***** válasza:
27 éves szakadt autóval csajozok, jó nőket, csak egyszerűen jól adom el a dolgot (meg magam). Ha meg nem erre kell, miért lenne ciki? 30 évesen azért még bőven messze áll az ember az egzisztenciális kiteljesedéstől.
2014. febr. 28. 22:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Miert lenne ciki? bora jo fajta is... Az en ismeretsegi korombe kevesen tudnak uj autot venni manapsag..
2014. márc. 1. 06:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem ez az egyik kedvenc autóm! 20/L
2014. márc. 1. 23:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Az :D

Nekem 20 évesen Mercedesem volt :D :D

(irónia off)

2014. márc. 3. 18:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Tudod aért "brutál ciki", mert egy harmic éves férfi pont leszarja milyen autója van. A harmic éves anyuka kedvence kifiút foglalkoztatja ez a kérdés.

Picit sem bántani akartalak ezzel, egyszer majd biztodan megérted a sorok közötti lényeget.

2016. jún. 23. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!