Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jön össze soha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze soha?

Figyelt kérdés

Ha kinézek magamnak egy pasit akinek éppen nincs barátnője, akkor az egy másik lánnyal összejön rövid időn belül...

Van egy osztálytársam aki tetszik. Mondjuk az tény, hogy a köszönésen kívül nem léptem felé semmit de nagyon tetszett. Erre ma azt hallom, hogy 3 hete van barátnője :((

Hagyjam a fenébe?

2009. dec. 11. 22:49
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem teszel semmit az ügy érdekében, akkor mit vársz? Nem vagyunk gondolatolvasók...
2009. dec. 11. 22:56
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem lépsz felé semmit,miért várod el hogy ő is tegyen valamit ? Ha pl. odamentél volna beszélgetni hozzá,akkor már sejtette volna hogy lehet hogy akarsz valamit tőle,és nem jön össze azzal a lánnyal 3 hete.Késő bánat,eb gondolat^^.
2009. dec. 11. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
13%
Lehet meg akarnak téged szivatni. Megtudják, hogy kinézted őket és aztmondják, hogy "szemétláda!". És ezen röhögnek, hogy hogy rászívtál. Ezek a szemétláda pasik bármire képesek, hogy mocsadékok lehessenek. Ezt élvezi! Tetszik neki, hogy valakinek az érzelmeit tönkreteszi. Ilyenkor egymásra kacsintanak a haverjaikkal és jókat nevetgélnek, hogy mekkora májerek! Rosszindulatúak. Ennyi.
2009. dec. 12. 01:58
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként lehet azért nézed ki, mert a srác normális lesz. Megjön az önbizalma vagy ilyesmi. Az önbizalmat pedig rövid időn belül követi a barátnő. Gyorsan kell cselekedni, ha ilyenek az eseteid.
2009. dec. 12. 02:02
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
1:58 - hülyeségeket ne írj légyszives,
2009. dec. 12. 17:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is pontosan ez van, csak én fiú vagyok. Akárkit kinéztem, vagy aki engem nézett ki, összejött mással pár héten belül. De csak azok, akikkel beszéltem is. Mintha szerencsét hoznék, de mindegy, már megszoktam, legalább más legyen boldog :D
2009. dec. 26. 15:50
 7/9 anonim válasza:

Hát figy!!

Ha szeretnél vele járni akk tegyél annak az érdekében!

Tegyél egy lépést felé..pl.: írj neki egy titkos levelet vagy vmii...

ha gondolod adok még tippet...

2009. dec. 26. 22:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Én se vagyok szerencsés a nő ügyekben!

Annyira szar, hogy valaki simán becsajozik, én meg akármit teszek, egy csajnak se kellek.

Nem baj, valakinek senkinek is kell lenni :)

2009. dec. 26. 23:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Senki se csajozik be simán. Persze vannak olyanok, akikre "buknak", de lényegében oda kell tenned magad, ahhoz, hogy felszedj valakit. Le kell menni bulizni, le kell szólítani csajokat, fel kell hívni őket. Senkinek nem repül a sült galamb a szájába. Ha meg igen, akkor általában az olyan csaj, aki senkinek sem kell.
2009. dec. 27. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!