Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a velemenyetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek az olyan csajokrol amelyek imadnak bulizni es buli kozben a kozeppontban lenni?

Figyelt kérdés
es onfeledten bulizik a sracokkal
2009. dec. 11. 22:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%
Én is ilyen vagyok és úgy veszem észre, sajnos nem nagyon vesznek komolyan azok a srácok, akik úgy látnak. :S Pedig szerintem ettől még az ember tud normális és komoly is lenni bulin kívül. :S
2009. dec. 11. 22:02
 2/15 A kérdező kommentje:
mindenki bamulja de akit nem ismer es nyomul ra azt alltalaban lekoptatja...!?es van egy elve csak azzal jon ossze buli allatt akivel utana is hajlando talalkozni.Mi a velemenyetek az ilyen csajrol?
2009. dec. 11. 22:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A buli végén valamelyik srác majd jól megdugja. Ez a véleményem, illetve ezt gondolom róluk.
2009. dec. 11. 22:06
 4/15 anonim ***** válasza:
52%
Mért? Te olyanokra is nyomulnál, akiket másnap látni se akarnál? Érthető, hogy csak azokat engedi közel magához, akik bejönnek neki. 22/L
2009. dec. 11. 22:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

hasonló a véleményem mint az előzőnek....de amíg csak a középpontban van, az nembaj...

DE!!! ha bármit megtesz azért hogy a középpontban legyen,(hazudik, sz@rt kavar, stb) akkor az baj. Ha elveszi a figyelmet arról akinek a középpontban kellene lennieb (pl. születésnapos) akkor az is baj.

Volt ilyen ismerősöm, az lett a vége hogy elvesztette a barátait.

Szóval csak okosan!

2009. dec. 11. 22:11
 6/15 anonim ***** válasza:
Mivel nem is ismerem,nem tudok véleményt alkotni.Téged viszont ne bántson,hogy így viselkedik.Az Ő élete,az Ő döntése.Ő így látja jónak.Az viszont már csak az én személyes problémám,hogy én például nem szeretem a közzépontban sürgölődő embereket,de ez legyen az én bajom.
2009. dec. 11. 22:11
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

általában mérhetetlenül egocentrikus és önző emberek, akik le sem szarják a másikat. aki a középpontban szeret lenni attól félj mint a tűztől, akármennyire megnyerő, aranyos és kedves...

u.i.: igen a kommentem rendelkezik némi érzelmi töltettel, van személyes tapasztalatom

2009. dec. 12. 01:05
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szűzk*rvák! Szeretne azért tetszelegni, meg úgy csinálni mint valami díva. Lemegy bulizni, hogy odamenjenek hozzá a csávók, meg megnézzék. Direkt hangoskodik meg viháncol, hogy jobban magára vonja a figyelmet. De ugyanakkor körbeveszi magát 5 lúzerrel, hogy senki ne tudja megdugni. A lúzer-testőrségen senki nem tud ugye átjutni. Szóval feltölti a csökevényes önbizalmát az este folyamán. Aztán leáll valamelyik lúzerrel, mert az igazi pasiktól fél. Ezt gondolom róluk. Valójában nagyon félnek és önértékelési zavaraik vannak.
2009. dec. 12. 01:46
 9/15 anonim ***** válasza:
utálatos dolog :S
2009. dec. 12. 01:56
 10/15 anonim ***** válasza:
1: 46 ott a pont ;)
2009. dec. 12. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!