Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Bővebben lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány mikor beszélünk msn-en mindig elvagyunk és most szakítót a barátjával de nem miattam hanem a volt barátja miatt akivel együtt volt 1,5 évig mit tegyek hogy enyém legyen 17 éves fiú
2009. dec. 11. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Tehát te tulajdonképpen csak egy harmadik vagy?

Van egy lány, aki szakított a mostani barátjával egy másik, korábbi barátja miatt? Vagy rosszul értelmezem a kérdést?

2009. dec. 11. 21:53
 2/4 A kérdező kommentje:
igen így van szóval volt most egy barátja ő vele most szakított az előző barátja miatt mert még mindig őt szereti négy hónapja szakítót azzal a sráccal akit szeret és azért mert akkor azt érezte hogy nem szereti már és mi pedig elég jól elvagyunk de csak két órát beszéltünk eddig de végig nevettük és én már többet szeretnék töle mint barátság mivel hogy nem volt még semmilyen értelmes barátnőm akivel boldog lettem volnaa
2009. dec. 11. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocs, de szerintem vele sem leszel. Összesen eddig két órát beszéltél vele az életedben, és így szeretnél tőle valamit, miközben ő két másik férfi között őrlődik?

Ha tényleg a Nagy Őnek érzed őt és érdemesnek tartod a kitartásra, akkor nem rohanod le sehogy sem. Viszont ami fontos, hogy tartod vele a kapcsolatot. Személyesen. Legyél ott neki, mikor kellesz, és hasonlók, akkor talán ha a mostani régi-új barátjával is valami rossz viszonyba kerül, talán lesz esélyed.

Egyébként innen nézve elég reménytelennek tűnik a dolog, szerintem maximum egy ismerősnek, vagy havernak tart, aki csak egy jobb esetben mellékszereplő (vagy statiszta) az életében.

2009. dec. 11. 22:39
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2009. dec. 11. 22:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!