Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha nem jövök majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem jövök majd be neki?

Figyelt kérdés
megismertem (neten) egy lányt adtam magamrol képet is de félek h ha élöben nem jövök be neki akkor az ciki meg minden...nemtudom mit kéne hogy tegyek küldjek több teljes alakos képet?
2009. dec. 11. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:

és mi a véleménye a képről??

hát sztem élőben sokkal jobb minden és még a képnél is jobb, szóval ha kép tetszik biztos tetszeni fogsz neki ne félj

sok sikert;)

ha képen nem jössz be akkor ne legyen randi ennyi az egész

2009. dec. 11. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne tégy semmit. Ez ellen nem lehet. Majd élőben eldől, hogy mindkettőtök szerint passzoltok-e egymáshoz. Add magadat majd, és ne görcsölj, akármennyire is úgy érzed, hogy kellene.
2009. dec. 11. 21:54
 3/6 A kérdező kommentje:
a kép nagyon tetszett neki de azon igazábol csak a fejem van rajta:D és ha pl az alakommal baja van az nekem gáz és nemtudom lekezelni normálissan a szitut
2009. dec. 11. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Milyen szitut? Szerinted ha találkoztok, megmondja kerek-perec fél perc mustrálás után, hogy "Bocsi, nem tetszik a felsőtested, na pá" és kész? :D

Vagy komolyan, te mit gondolsz? Ha nem az izmaiddal akarod elbűvölni, bűvöld el hát a jellemeddel. Hidd el, nem a tested fogja nézni, ha baja van vele (és induljunk ki abból inkább, hogy nincs)

2009. dec. 11. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy inkább a csaj nem fog bejönni neked:) nem lehet tudni....
2009. dec. 11. 23:08
 6/6 StephanieXx ***** válasza:

OH....ne parázz.

Nem ez lesz az első netes találkozód.:D

A végén belejösz,és símán fog menni.

Ha nem tetszik neki,jön másik,ha neki sem..ott van egy csomó lehetősééég:D

2009. dec. 12. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!