Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van ez a fiu mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ez a fiu mit tegyek? Kicsit nyomulos?

Figyelt kérdés
Van egy fiu Bence neten ismerkedtünk meg kb egy hete most el akar jönni hozzám és csokolozni akar de nekem ez egy kicsit gyors Mondtam hogy azt akarom hogy az eggyik barátnöm velem jönne de ö kettesbe akar lenni nemtudom egész helyesnek tünik meg minden de egy kicsit nyomulos. És ráadásul pont az én ellentétem. Mot mi legyen mondjam le a rndit? 13L

2014. febr. 26. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább az iskolával törődj, és csak azt engedd be a lakásotokba, akit a szüleid megengedtek.
2014. febr. 26. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
hát szerintem legyél elővigyázatos,főleg,hogy elég fiatal vagy.én mindenképp csak úgy találkoznék egy ismeretlennel, ha embererek között vagyunk,és van velem egy barátnőm legalább...ez a gyerek eléggé nyomul,és gyerekes is( feltéve,hogy nem egy 50 éves pedofil) a normális emberek nem írják le így tök nyiltan h csokolózni akarnak....hagyd szerintem majd később találsz vkit 16/l
2014. febr. 26. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Eléggé nagy gcci lehet,hogy egy 13 éves lánynak csak úgy azt mondja,hogy átmennék hozzád csókolózni.
2014. febr. 26. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, mondd le. Mindent nem kell megengedni egy fiúnak sem! Tanulj meg nemet mondani, nagy szükséged lesz még erre az életben!
2014. febr. 26. 21:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2014. márc. 8. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!