Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhajtanátok az utcán?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhajtanátok az utcán?

Figyelt kérdés
Ha az utcán, téren stb. meglátok 1 szép leányzót 1edül sétálni nem gáz ha odamegyek és megszólítom? Vagy azt hiszik h vmi nyomulós köcsög vagyok? nem hajtanak el reflexből? 15F voltam, 170 cm világosbarna haj kék szem-lányok segítsetek a válasszal
2009. dec. 11. 18:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%
Nem jöhet. az enyém tökéletes válasz volt. xD
2009. dec. 11. 21:52
 12/20 anonim ***** válasza:

Ja de ez azért érdekes....mindenki azt írja hogy ne kocsmába ismerkedjünk meg diszkóba, mer ott olyan lányok is vannak. Mondjuk úgy ezzel egyet is értek! ÉS akkor megkérdezem hogy "nade akkor hol lehet ismerkedni?" és mondják hoy bárhol lehet, utcán, buszon, stb..

És akkor feljövök ide gyakorira és elolvasom a válaszokat és kiderül buszon totális bebukás! Utcán totális bebukás! (A buszos kérdéseket is tessék végigolvansi, ott sem túl bizalomgerjesztőek az esélyek).

Na de emberek most akkor hol az isten nyilába ismerkedjen egy fiú de komolyan? Kocsmába ne, diszkóba ne, utcán ne, buszon/vonaton ne.

Akkor most menjek a templomba aztán 2 miatyánk között kérjem el a julis telefonszámát? Vagy egy dinnye és 4 paprika között hajtsak rá a zöldségesnénire? Esetleg a fogászati asszisztensnővérkét próbáljam befűzni, miután a fogorvos szétszabta a számat épp?

Na mindegy, nem fokozom tovább, de nagyon kezdem nem érteni ezt a dolgot.

2009. dec. 12. 00:30
 13/20 anonim ***** válasza:
49%

Nem tudom milyen besavanyodott pi.csák írnak ide. :)

De én az életben sosem azt tapasztalom, amit ide leírtak, pedig nem egy ismeretlen csajt szólítottam már meg. Ne higgy senkinek, próbáld ki és akkor majd biztosan tudni fogod mi a helyzet.

2009. dec. 12. 01:03
 14/20 anonim ***** válasza:

minek elszalasztani?egy próbát megér.

Amúgy lány vagyok,17 éves és hát szólítottak már le úgy utcán,de nem lett semmi.Egyszer például odajött hozzám egy srác," a haveromnak tetszel"kijelentéssel.Aztán ennyi.csönd.haver ott áll pár méterrel arrébb,ide se jön köszönni meg semmi.azért valami ötlet kell basszus,és ne haver jöjjön már...

volt egy olyan eset is,hogy ültem este egy park padjánál,hapi már vagy 10 perce ott köröz,odajön,"leülhetek melléd?" mondom oké,bár nem jött be a srác,de gondoltam attólmég dumálhatunk.Egy idióta volt,és vagy 10 perc kellett míg leráztam.-.-" Erőlködött,hogy adjam oda a számom,hogy hadd kísérjen haza,hogy blablabla.ez már túúúl sok(k).

Szerintem bátran és határozottan menj oda,add magad EZ itt a lényeg és legyéél rendes.Esetleg keress valami közöst már az elején,hogy legyen miről beszélni.Légy bátor!lehet ő lesz a csajod sokáig,aki simán elsétált volna elötted.

És valaki említette,hogy discoba ne MERT,kocsmába ne,MERT stb. Ne hallgass az általánosságra,bízz magadban,légy jó emberismerő,és akkor a jó embereket fogod ki.

2009. dec. 14. 21:39
 15/20 anonim ***** válasza:

Az utolsónak:

Miért nem jött be a srác? Miért volt bunkó?

"hol az isten nyilába ismerkedjen egy fiú de komolyan? Kocsmába ne, diszkóba ne, utcán ne, buszon/vonaton ne.

Akkor most menjek a templomba aztán 2 miatyánk között kérjem el a julis telefonszámát? Vagy egy dinnye és 4 paprika között hajtsak rá a zöldségesnénire? Esetleg a fogászati asszisztensnővérkét próbáljam befűzni, miután a fogorvos szétszabta a számat épp?"

Ezen majd meghaltam a röhögéstől! XD

2010. jan. 14. 20:38
 16/20 anonim ***** válasza:

mert alig beszélgettünk 1 mondatot,és már azt hajtogatta,hogy holnap találkozzunk,mire mondtam,hogy (1)van barátom,erre ő attól még találkozhatnánk,én,nem hiszem,hogy ez egy jó ötlet lenne stb.Ő :de most mééért nem?stb.!!!ez már eléggé nyomulásnak számít. és vagy tizenvalahány évvel idősebb volt nálam.majd nagyon nagyon ragaszkodott a telószámomhoz,miután már megmondtam,hogy bocsi öö nem.

hát kb ilyesmi volt.

2010. jan. 15. 16:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Jah,így már értem. Ha látnám egy lányon,hogy már nem kér belőlem,akkor finoman elhúzom a csíkot.
2010. jan. 15. 16:50
 18/20 anonim ***** válasza:
helyes. de szerintem ha valaki,nem rögtön ilysemit mond,akkor mennyivel jobb lenne?Beszélgetést folytatnánk,majd késöbb valami elérhetőséget lehetne kérni.De így?Nem is ismerem stb,de már adjam is a számom.azért azt már nem.legyen valami taktika is :D csak ennyi.Te szoktál így ismrekedni?
2010. jan. 16. 15:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Én nem. Nem csat utcán,de sehol se. Pedig már lassan ideje lenne,mert 18 leszek áprilisban. Ahol meg én lakok,a környéken csak HP-k vannak,komoly kapcsolat meg szinte lehetetlen. Na meg előb az érettségin szeretnék túl lenni.
2010. jan. 16. 15:12
 20/20 anonim ***** válasza:

nyugi,nem kell azon parázni,hogy juj mindjárt 18 leszek és semmi.ha késöbb,akkor késöbb (én csak tudom :D)

az meg nem lehet,hogy minden lány HP,csak őket veszed észre,mivel feltűnösködnek,ők vannak általában a láthatáron.Csakhogy az ő szerelmi életük olyan mint a papírzsepi.használják,kis időre,de hosszútávra nem elég jók,és a taknyos,használt papírzsepi a kukába landol.Míg az igazi kapcsolathoz egy puha,illatos,tiszta zsebkendő kell.Nézz körül a csöndesebb,félősebb,szerény,nem feltűnösködő lányok között.Hidd el bennük több van.

és bocsi a zsepis szövegért,ez csak úgy jött magától :D

2010. jan. 19. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!